» » Пісочне печиво зі смородиною і горіхами

Пісочне печиво зі смородиною і горіхами


Літо - саме час для вітамінних і ароматних десертів зі свіжими фруктами і ягодами, наприклад, для пісочного печива зі смородиною під ніжним білковим суфле. Втім, і холодна пора року - зовсім не привід відмовитися від цього чудового десерту, можна обійтися і морозивом ягодами, тому що це якраз той рецепт, який підкориться вам в будь-якому випадку.

Смак печива дуже ніжний, а всі інгредієнти підібрані таким чином, що в результаті десерт виходить збалансованим і гармонійним: кислинка і аромат смородини, легкість, легкість і насолода ніжного білкового суфле, і все це - на ніжному і хрусткому пісочному тісті з горіхами.

Пісочне печиво з горіхами - рецепт з фото

Зовні це пісочне печиво навіть більше схоже на повноцінне тістечко. Саме тому сміливо спечіть його на своє свято - вже дуже урочисто воно виглядає. Тим більше, що і готується воно дуже легко і просто.

Інгредієнти для приготування 8 штук

  • 0,5 склянки смородини
  • 90 грамів борошна
  • 70 грамів цукрової пудри
  • 30 грамів вершкового масла кімнатної температури
  • 25 грамів волоських або будь-яких інших горіхів
  • 1 яйце
  • 0,5 ч. Ложки розпушувача для тіста

Рецепт пісочного печива зі смородиною

Для початку приготуйте пісочне тісто. Воно готується дуже просто: з'єднайте вершкове масло і 30 грам цукрової пудри.

З'єднуємо масло з цукровою пудрою

Загрузка...

Міксером збийте масло з пудрою до пишного стану, після чого додайте в масу жовток.

У збите масло додаємо жовток

Потім злегка порубати волоські горіхи або трохи потовчіть їх в ступці.

Рубаємо волоські горіхи

Додайте горіхи до маслу і перемішайте.

Додаємо до маслу горіхи

Всипте в тісто борошно разом з розпушувачем. Замісити м'яке тісто. Муки більше не підсипати, інакше тісто не вийде таким ніжним.

Замішуємо пісочне тісто

Розділіть тісто на 8 частин.

Ділимо тісто на частини

Кожну частину розплющите в печиво товщиною близько 8 мм. Покладіть заготовки на лист для випічки, застелене пергаментом. Випікайте печиво при температурі 200 градусів 7 хвилин.

випікаємо печиво

Після цього розкладіть смородину поверх кожного печива.

Укладаємо смородину на печиво

Завершальний етап - це приготування білкового суфле. Збийте білок, що залишився до м'яких піків.

збиваємо білок

Потім акуратно всипте в білок 40 грам цукрової пудри і збивайте масу, поки вона не заблищить і не стане міцною.

Збиваємо білок з цукровою пудрою

За допомогою кондитерського мішка або просто столовою ложкою розкладіть суфле поверх смородини на печиво.

Прикрашаємо печиво білковим суфле

Поставте деко під гриль, нагрітий до 200 градусів, на 3-4 хвилини, щоб верхівка зарум'янилася. Якщо режиму «Гриль» у вас немає, включіть верхню пальник і поставте деко на найвищу полицю в духовці.

Після цього знизьте температуру до 100 градусів, переставте деко на середню полицю і готуйте печиво ще 30-40 хвилин, після чого остудіть ласощі і подавайте.

Пісочне печиво зі смородиною - рецепт з фото

Радимо прочитати

Пісочне печиво з халвою
Халва - улюблене і знайоме з дитинства ласощі, смак якого переплутати з чим-небудь просто неможливо. Справжні шанувальники цього десерту зізнаються, що немає нічого кращого, ніж з'їсти ввечері
Пісочне печиво з карамеллю і шоколадом
Це пісочне печиво відразу ж стане одним з ваших улюблених ласощів. Воно таке багате на смак! Ніжне хрустке пісочне тісто, зверху - товстий шар м'якої карамелі, а завершує цю композицію шар чудового
Огортає з персиками
Існують мільйони самих різних десертів. Але не так багато солодощів, для приготування яких необхідно витратити мінімум продуктів і часу, а в результаті отримати щось неймовірно смачне. Огортає - це
Розсипчасте пісочне печиво
Чи пам'ятаєте ви смак пісочного печива з дитинства? Так-так, того самого курабье або «хвилинки» з найближчої булочної або кулінарії на сусідній вулиці. Пригадуєте з ностальгією і не
Ніжне пісочне тістечко з чорницею
Чорниця - одна з найбільш казкових ягід в кулінарії. Вона має дуже ніжний смак, завдяки чому дуже хороша в поєднанні з кремовими, ніжними начинками-суфле. До того ж, ця ягода неймовірно корисна.
Тістечко з бананом з печива з маслом і сиром - рецепт з покроковими фото
Так мені сподобалися ці полуничні кульки, що вирішила повторити цей рецепт, але в начинку покласти банан. Щоб прискорити процес банан використала повністю, а не різала його на шматочки, в результаті

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки