» Бутерброди
Бутерброди з тертою картоплею
Оригінальні бутерброди з тертою картоплею, яскравою зеленню і запахом часнику - відмінна ідея гарячого ситної вечері. Натертий картопля зручно віджимати, загорнувши в серветку. Не слід накладати
Бутерброди з сьомгою
Щоб швидко і просто створити закуску для раптово прийшли гостей або собі на перекус, використовуйте слабосоленую сьомгу, створюючи бутерброди з сьомгою. Таке блюдо ідеально впишеться і на перекус, і
Бутерброди з шинкою і сиром
Бутерброди з шинкою і сиром готуються за кілька хвилин і послужать хорошим варіантом перекусу разом з гарячими напоями - чаєм або кавою. Бутерброди смачні як в гарячому вигляді, коли сир тягнеться,
Бутерброди з сиром і помідорами
Незвичайні бутерброди з сиром і помідорами захоче спробувати кожен. Яскрава закуска відмінно виконує своє пряме призначення - порушувати хороший апетит. Вона стане справжньою знахідкою при
Бутерброди з шинкою і помідорами
Смачні та ароматні бутерброди з шинкою і помідорами - ідеальне блюдо для будь-якого перекусу - денного або вечірнього. Однак пам'ятайте, що в них багато калорій, тому тим, хто дотримується дієти або
Бутерброди з шинкою і яйцем
Соковитий і ситний сніданок цілком може складатися з одних бутербродів, наприклад з бутербродів з шинкою і яйцем. Від такої страви не відмовиться ні дорослий, ні дитина, особливо якщо ви прожарити
Бутерброди з шинкою і авокадо
Соковиті бутерброди з шинкою і авокадо обов'язково сподобаються і вам, і вашим рідним. Таке блюдо можна з легкістю приготувати протягом 10 хвилин, взяти з собою на роботу, в поїздку або на пікнік.
Бутерброди з редисом і сиром
Бутерброди з редисом - прекрасний початок дня. В якості підкладки для них використовується житній хліб, який чудово гармоніює з сиром, соковитою хрусткою редискою і свіжою зеленню. Цей продуктовий
Бутерброди з редисом і яйцем
Найперший яскравий овоч, який з'являється навесні - це, звичайно ж, редис! Саме він дарує нашому організму багато корисних вітамінів і мінералів, яких взимку було не знайти! Але одна редиска в страві
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки