» Десерти
Смузі-сорбет з бананом і нектарином
Яке ласощі є ідеальним для літа? Звичайно ж, це всілякі варіанти морозива, заморожений йогурт і сорбети. Літній достаток свіжих фруктів тільки на руку любителям освіжаючих десертів, адже можна
Шоколадно-банановий джем
Джем на підсушеному шматочку ароматного хліба - це так просто, але дуже смачно. І навіть якщо вам здається, що такий сніданок може дуже швидко набриднути, не поспішайте обходити цей варіант стороною.
Огортає з персиками
Існують мільйони самих різних десертів. Але не так багато солодощів, для приготування яких необхідно витратити мінімум продуктів і часу, а в результаті отримати щось неймовірно смачне. Огортає - це
Семіфредо з персиками
Семіфредо - це знаменитий італійський десерт, найближчим родичем якого є всіма улюблені ласощі - морозиво. Готують семіфредо на основі жирних вершків, сирих яєць і цукру, це базова складова
Сорбет з чорної смородини
Ніжний, прохолодний, солодкий річний десерт - це, звичайно ж, сорбет! Зазвичай його роблять на воді, ми ж пропонуємо спробувати більш насичений варіант - сорбет з чорної смородини на вершках або
Йогуртова панна-котта з м'ятою
Десерт панна-котта - це дуже ніжне ласощі. Мабуть, за смаком і консистенції його можна порівняти хіба що зі знаменитим крем-брюле. Це й не дивно, адже обидва десерту готуються на основі жирних,
Солодкий десерт з вершків і авокадо
Десерти займають особливе місце на святковому столі. Хоча буває навіть так, що до них і черга не доходить, адже скільки всього перед цим з'їдено! Тому дуже важливо спланувати все меню, щоб гості
Пісочне печиво зі смородиною і горіхами
Літо - саме час для вітамінних і ароматних десертів зі свіжими фруктами і ягодами, наприклад, для пісочного печива зі смородиною під ніжним білковим суфле. Втім, і холодна пора року - зовсім не
Малиновий сорбет
Мабуть, саме сорбет можна назвати найсмачнішим річним десертом, який володіє освіжаючим ефектом. Особливо якщо він приготовлений з фруктів і ягід або з їх міксу. При всій невитіюватість рецепта існує
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки