Історія салату Нісуаз: від аристократичної страви до світової популярності
Салат Нісуаз, з його вишуканим поєднанням інгредієнтів і неповторним смаком, став одним із символів французької кухні. Але як цей салат з'явився і чому він став таким популярним? Давайте заглибимося
Салат "Красная Шапочка"
Этот нежный салат получил такое название "Красная Шапочка", благодаря верхнему слою сочных красных томатов. Они не только украшают блюдо, но и придают ему неповторимую свежесть и пикантность.
Вінегрет з рибою гарячого копчення
Вже точно не знайти людину, яку можна здивувати вінегретом, чи не так? Але можна пограти з інгредієнтами і змінити це блюдо таким чином, що воно заграє новими фарбами, знайде новий смак, і ви навіть
Салат із зеленою цибулею і яйцем
Простий салат з варених яєць і зеленої цибулі можна віднести до своєрідних холодних закусок, так як він подається не тільки в салатник, а й на невеликих шматочках чорного хліба. Хоча цей нехитрий
Салат "Цезар" з креветками
«Цезар» і сьогодні залишається одним з найулюбленіших святкових салатів. Але класична варіація салату «Цезар» з куркою з комбінацією давно знайомих смаків вже злегка набридла. Якщо ви хочете
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки