» Заготовки
Варення з вікторії
Варення з вікторії - спосіб тішити себе чимось літнім навіть у холодні зимові вечори. Існує досить багато способів приготування варення, починаючи від класичного, густого і нудотно солодкого, і
Ткемалі з аличі на зиму
Зважаючи на широке застосування соусу ткемалі, ви просто зобов'язані навчитися його готувати. Це один із найпростіших способів перетворити вже звичну м'ясну або овочеву страву. Тим паче, якщо ви ще
Варення з абрикосів часточками на зиму
Варення з абрикосів часточками - дуже смачна й ароматна заготовка. Щоб зберегти літні фрукти та овочі до зими, наші пращури придумали консервацію. Закатки робили солодкі та солоні, з грибів, овочів і
Спаржева квасоля на зиму
Спаржева квасоля - один із багатьох видів овочів, які можна заготовити на зиму. Це смачні та корисні закуски, які можуть бути подані на стіл у будь-яку пору року. У цій статті ми зібрали 10 чудових
Компот зі слив на зиму
Компот зі слив - чудова і проста заготівля на зиму. Оскільки сливи досить швидко починають бродити, то їх краще не зберігати, а відразу ж заготовлювати. Серед десяти запропонованих рецептів ви з
Класичний соус ткемалі зі сливи на зиму
Ткемалі зі сливи - класичний рецепт соусу, який має грузинське коріння, але набув неабиякої популярності і в слов'янській кухні. Готується ткемалі з червоної, синьої або жовтої сливи. Традиційна
Джем із аґрусу на зиму
Джем із аґрусу на зиму - це і смачний самостійний десерт, і вдалий варіант начинки для випічки. Завдяки високому вмісту пектину в ягодах, цей джем виходить густим без додаткових загусників. Його
Аджика класична на зиму
Рецепт класичної аджики зародився в Абхазії. Вона вирізняється гостротою і незвичайним смаком, який полюбився господиням східно-європейської кухні. Тепер аджику готують у різних видах, доповнюючи та
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки