Варення з вікторії - спосіб тішити себе чимось літнім навіть у холодні зимові вечори. Існує досить багато способів приготування варення, починаючи від класичного, густого і нудотно солодкого, і
Варення з абрикосів із кісточками - дуже смачна і проста заготівля на зиму. Літо радує нас великою кількістю овочів і фруктів. Ми намагаємося з'їсти їх якомога більше, щоб зарядитися здоров'ям і
Зважаючи на широке застосування соусу ткемалі, ви просто зобов'язані навчитися його готувати. Це один із найпростіших способів перетворити вже звичну м'ясну або овочеву страву. Тим паче, якщо ви ще
Варення з абрикосів часточками - дуже смачна й ароматна заготовка. Щоб зберегти літні фрукти та овочі до зими, наші пращури придумали консервацію. Закатки робили солодкі та солоні, з грибів, овочів і
Спаржева квасоля - один із багатьох видів овочів, які можна заготовити на зиму. Це смачні та корисні закуски, які можуть бути подані на стіл у будь-яку пору року. У цій статті ми зібрали 10 чудових
Компот зі слив - чудова і проста заготівля на зиму. Оскільки сливи досить швидко починають бродити, то їх краще не зберігати, а відразу ж заготовлювати. Серед десяти запропонованих рецептів ви з
Ткемалі зі сливи - класичний рецепт соусу, який має грузинське коріння, але набув неабиякої популярності і в слов'янській кухні. Готується ткемалі з червоної, синьої або жовтої сливи. Традиційна
Джем із аґрусу на зиму - це і смачний самостійний десерт, і вдалий варіант начинки для випічки. Завдяки високому вмісту пектину в ягодах, цей джем виходить густим без додаткових загусників. Його
Рецепт класичної аджики зародився в Абхазії. Вона вирізняється гостротою і незвичайним смаком, який полюбився господиням східно-європейської кухні. Тепер аджику готують у різних видах, доповнюючи та
Сушка плодів і овочів - це доступний спосіб заготівлі продуктів харчування, оскільки в такому вигляді вони не займають багато місця і зберігають всю поживну цінність. Правильна сушка овочів і зелені