» » Шашлик з курки в домашніх умовах - рецепт з фото

Шашлик з курки в домашніх умовах - рецепт з фото


Шашлик з курки в домашніх умовах

Ось подумала, що як би чудово було б зараз вирватися на природу, на шашлики з родиною (я вже розповідала, як ми робили шашлик в лимонному маринаді), але це все відкладається і відкладається. Що ж, на це я знайшла відмінне рішення, рецептом якого зараз з вами поділюся, звичайно, природи не буде, але буде домашній курячий шашличок.

до Речі багато хто не визнають шашлик з цього виду м'яса, але я можу сказати, що виходить він теж досить смачний і апетитний. Можна сказати, що це досить економний вид шашлику, особливо підходить для тих подій, коли збирається багато народу, тоді можна приготувати і свинячий і курячий шашлик, тим самим трохи заощадивши грошиків.

У своєму ж рецепт шашлику з курки я опишу вам рецепт смачної версії домашнього шашличка і розповім все секрети, завдяки яким він виходить ніжним і соковитим.

необхідні інгредієнти для курячого шашлику:

Рецепт курячого шашлику приготованого будинку

Отже, для приготування курячого шашлику в домашніх умовах мені знадобилися такі інгредієнти:

- куряча гомілка і крильця (4 шт.)

- лимон (1/2 шт.)

- цибуля (1 шт)

- перець чорний мелений

- перець чилі мелений

- сіль

- хмелі-сунелі

- оцет яблучний (2 ст. л.)

промийте інгредієнти

На початковому етапі я готую всі необхідні інгредієнти для приготування домашнього шашличка з курки, все ретельно промиваючи проточною водою.

наріжте цибулю

Цибулю очищаю від лушпиння і нарізаю тоненькими кільцями.

наріжте лимон

Лимон також нарізаю тонко коліщатками.

посипте курку перцем чилі

Далі на наступному етапі в невелику глибоку ємність розміщую курячу гомілку і крильця, посипаю перцем чилі.

посипте курку чорним перцем і хмелі-сунелі

Також посипаю курку і чорним меленим перцем разом з хмелі-сунелі.

высыпите цибулю в тарілку

Посипаю кільця цибулі в тарілку.

высыпите лимон в тарілку

Викладаю нарізаний лимон.

відіжміть лимон і цибулю

На наступному етапі відбувається найважливіший момент необхідно як слід віджати лимони та цибулю, щоб вони дали якомога більше соку. Після чого відставляю м'ясо на 4 години.

высыпите м'ясо на сковороду

Через відведений час висипаю на розпечену сковороду з маслом обсмажуватися курячу гомілку і крильця, обсмажую півгодини, за 10 хвилин до готовності поливаю гору м'яса оцтом.

готовий шашлик з курки

Курячий шашлик вийшов смачним і соковитим, також можна додавати і рідкий дим, але мені, якщо чесно і без нього все подобається, хоча звичайно шашлик (дивіться всі рецепти шашликів), приготоване на вугіллі буде ще смачніше.

рецепт курячого шашлику в домашніх умовах Цей рецепт відноситься до групи: рецепти шашликів

Радимо прочитати

Рецепт хліба на молоці з томатною пастою, хліб на молоці з покроковими фото
Цей рецепт хліба на молоці з томатною пастою надіслала нам Анастасія Дворнікова, на мій погляд дуже цікавий і красивий хлібець вдався, спасибі Насті за ідею, теж так буду піч тепер. Далі їй слово.

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки