» » Карамельні маффіни

Карамельні маффіни


Карамельні солодощі - це завжди щось неймовірно смачне. Хто не любить пісочний «горішки» і «грибочки», торти з карамельної прошарком, морозиво «крем-брюле» і навіть просту варене згущене молоко? Карамель додасть родзинку будь-якого десерту від самого простого до найскладнішого, вишуканого, адже вона володіє таким неповторним, ні на що не схожим смаком.

Якщо ви любите все карамелеве, то вам обов'язково припадуть до смаку і ці маффіни. Прості, швидкі в приготуванні, вони вразять вас своєю ніжною текстурою і яскравим смаком. Додайте в кожен маффин по шматочку іриски і отримаєте справжній смакової рай для ласунів!

карамельні маффіни

До того ж, такі мафіни довго залишаються свіжими, в цьому їхня відмінність від багатьох інших маффинов, які найкраще з'їдати відразу ж після приготування, тому що вони мають досить простий склад, без великої кількості масла. Секрет карамельних маффинов і їх свіжості якраз і полягає в карамелі, тому що в готовому виробі цукор в такому вигляді повільніше кристалізується - так і виходить, що м'якуш залишається м'яким довше.

Карамельні маффіни ви можете приготувати з запасом: 3-4 дня вони будуть відмінно збережуться в холодильнику, а в замороженому вигляді зможуть радувати вас щонайменше протягом місяця. Все, що буде потрібно - це лише розігріти випічку в мікрохвильовій печі або духовці!

Загрузка...

Інгредієнти (на 8-10 штук)

  • 120 грамів борошна
  • 90 грамів молока
  • 80 грамів цукру
  • 50 грамів рослинної олії
  • 1 яйце
  • 1 ч. Ложка розпушувача (без гірки)
  • дрібка солі
  • 8-10 м'яких ірисок

Рецепт карамельних маффинов

В першу чергу необхідно підготувати карамельну основу, так як вона повинна буде трохи охолонути. Отже, цукор розтопіть в невеликому ковші і доведіть до приємного бурштинового кольору.

розтоплюємо цукор

Потім обережно влийте в карамель молоко і перемішайте, поки карамель повністю не розчиниться в молоці.

додаємо молоко

Відставте карамелеве молоко в сторону, щоб воно злегка охололо.

Цим часом змішайте борошно з розпушувачем і дрібкою солі.

Змішуємо борошно з сіллю і розпушувачем

Окремо змішайте яйце з маслом і злегка збийте вінчиком.

Змішуємо яйце з маслом

З'єднайте борошно з яйцем і маслом.

Додаємо борошняну суміш

Потім влийте злегка остигле карамелеве молоко.

Додаємо молоко з карамеллю

Перемішайте тісто до однорідності.

перемішуємо тісто

Розкладіть готове тісто по формах для випічки. Всередину кожного маффіни вкладіть по іриски, злегка її втопивши.

Розкладаємо тісто по формах, додаємо іриски

Випікайте карамельні маффіни при температурі 210 градусів близько 20 хвилин до рум'яного кольору.

Мафіни з карамеллю

Радимо прочитати

Яблучні маффіни з корицею
Швидко і просто, але неймовірно смачно - так можна сказати про яблучних маффіни. Маффіни самі по собі - це ідеальна ранкова випічка, тому що готувати ці ласощі просто, печуться вони якихось 20
Лимонні маффіни на кефірі
Одні з найпростіших маффінів, які ви можете приготувати - лимонні. Але в них ви знайдете те, чого немає ні в одних інших: гармонійне поєднання кислого і солодкого смаків, ніжна текстура, що нагадує
Морквяні маффіни на сироватці
Маффіни - це традиційна американська випічка. Їх легко впізнати за кексовой формі і високою пишною шапочці. На відміну від кексів, маффіни готуються набагато швидше і простіше, в них зовсім мало
Шоколадно-кавові мафіни
Шоколад і кава - чи можна придумати краще кулінарне сусідство, ніж це? Цьому дуету воістину немає рівних: як у шоколаду, так і у кави смак сильний, домінуючий, оксамитовий і злегка гіркуватий, що
Мафіни з начинкою з шоколадних цукерок
Для приготування мафінів не потрібно мати багато часу і складний набір продуктів. Це якраз та категорія випічки, яка не відніме у вас багато сил, а задоволення принесе на всі сто відсотків, а,
Сирне морозиво крем-брюле за 7 хвилин з вареним згущеним молоком - рецепт в домашніх умовах з покроковими фото
Звичайно, від цього морозива не варто очікувати того традиційного смаку, до якого ми звикли. Воно смачна сама по собі і сприймається скоєного по-іншому. Ніжний сирний смак з додаванням вареного

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки