Котлети з індички (індичого фаршу) - рецепт з фото
Ось нещодавно у мене були котлети з хлібом і свинячим фаршем, сьогодні згадала, що в холодильнику давно лежить индюшиный фарш, вирішила приготувати смажені индюшиные котлети. Щоб котлети були більш соковиті, часто я додаю в них капусту, рідше квашену капусту - вона дуже вдало підходить для котлетного фаршу котлети стають в міру солоні, з таким приємним смаком і капуста не жорстка.
А сьогодні на очі попалася пекінська капуста і я вирішила додати саме її. Вона м'яка, ніжна, добре кришиться і в котлетах ви не відчуєте. Але це не означає, що без капусти рецепт не вийде. Якщо її немає, то просто виключіть і робіть без неї.
Інгредієнти для котлет з індички
Щоб приготувати такі домашні котлети з індичого фаршу мені знадобилося:
індичка (фарш) - 500 грам хліб - третина булки цибуля - 1 головка пекінська капуста - 1 маленька картопля - 3 шт. борошно для панірування сіль, перець, приправа для курки
Як приготувати котлети з індичого фаршу - рецепт з фото
Розморозила индюшиный фарш.
Пекінську капусту дрібно нашинковала, посолила злегка і розім'яла руками.
Виклала капусту в фарш, поперчила, ще трохи посолила, висипала трохи приправи для курки.
Дрібно-дрібно порубила цибулю, картоплю натерла на дрібній тертці. Якщо є м'ясорубка - перекрутіть все на м'ясорубці.
Хліб порізала на шматочки, замочила у воді, добре віджати і размяла його руками, виклала у фарш.
Зліпила котлетки, обваляла їх у борошні.
Обсмажила в сковороді, одну сторону під закритою кришкою, а другу вже можна під октрытой.
Смажу до рум'яної скоринки.
Ось такі у мене вийшли смачні і ніжні котлетки з індичого фаршу. Якщо ви помітили, то яєць немає і фаршу вийшло багато за обсягом, так як у нього додані хліб, картопля капуста. А котлетки правда просто незрівнянні!