Капустяні оладки (капуста, яйця і борошно) - ніжні з волоськими горіхами і майонезом, рецепт з покроковими фото
Цей рецепт я знайшла у мами в кулінарній книжці за 2013 рік, "Рецепти на біс до свята". Назва рецепта в книзі було таке - Закусочний капустяний пиріг "Ніжність", автор Надія Сєвєрова з п. Пречисте. Подивилася я інгредієнти, прочитала рецепт і він мене дуже зацікавив.
Справа в тому, що якщо я і готую якісь оладки або котлети з капусти та інших овочів, то я капусту просто дрібно шаткую і додаю в фарш, от дивіться рецепт капустяних котлет і м'ясні котлети з капустою.
А в цьому рецепті з книги пропонувалося капусту перемолоти на м'ясорубці, от мені і стало цікаво, а що ж вийде? І забігаючи вперед скажу, що вийшло дуже смачно! Ось правда, супер ніжні капустяні оладки вийшли, відразу і не зрозумієш, що вони з капусти і на кабачок схоже зразок.
Ах, так, забула сказати, що я внесла зміни в рецепт, не захотіла я робити саме торт - це і великі млинці смажити не хотілося і найголовніше, такий торт не зручно буде потім різати на шматочки, я вже проходила це. Тому вирішила напекти саме оладок, їх і смажити зручніше і їсти потім теж, виходять такі міні порційні тортики. Так що у мене вийшли капустяні оладки Ніжні :)
Інгредієнти для капустяних оладок з борошном і яйцями
Отже, щоб приготувати такі оладки з капусти мені знадобилося: капуста білокачанна - половинка середнього качана борошно - 2 ст. л. яйця - 2 шт. майонез і волоські горішки, сіль

Як приготувати смачні капустяні оладки - рецепт з покроковими фото
Капусту порізала на невеликі частини і перемеле її через м'ясорубку.

Додала яйця, борошно, посолила, перемішала.

Ось таке у мене вийшло капустое тісто.

Ложкою набираю і на сковороду в розжарене масло.

Смажу такі капустяні оладки з двох боків до рум'яної скоринки. Вони добре перевертаються, не прилипають, не розпадаються, загалом, ніяких проблем немає з ними.

Далі роблю міні-тортики з двох оладок. Промазала їх майонезом і посипала подрібненими горішками, зверху так само зробила.

Ось такі у мене вийшли ніжні і смачні оладки з капусти, всій родині дуже сподобалися. Так що дуже раджу цей прийом - капусту не шаткувати, а саме пропускати через м'ясорубку.
