Смажені котлети з минтая - рецепт з покроковими фото
Минтая я дуже поважаю і люблю, ця рибка без сильного характерного рибного запаху, плюс її можна купити вже обробленої у вигляді філе, щоб не возитися з чищенням.
Найчастіше я його запікаю в духовці з овочами або готую на пару, але сьогодні щось вирішила перекрутити його на м'ясорубці і посмажити рибні котлети. Щоб вони не розвалювалися і щоб не розріджувати рибний фарш замість яйця я додала в нього трохи манної крупи.
А далі все, як зазвичай з котлетками - цибуля, хліб, спеції, дивіться нижче мій рецепт з покроковими фото, як посмажити котлети з філе минтая.
до Речі, якщо вам хочеться усложить блюдо, дивіться мій рецепт рибних котлет з сьомги, там ще у фарш я додавала маслини, а всередину котлетки клала шматочок вершкового масла, смакота вийшла!
Інгредієнти для приготування рибних котлет з філе минтая
Для котлеток з минтая мені знадобилося:
філе минтая - 600-700 грам манка - 2 ст. л. цибуля - 1 головка хліб - 2 шматочки спеції для риби, сіль, перець борошно для панірування
Рецепт котлет з минтая - покрокові фото
Перекрутила філе минтая на м'ясорубці.
Шматочки хліба замочила у воді, добре віджати і перекрутила його туди ж у фарш. Цибуля почистила і теж в м'ясорубку.
Посолила, висипала спеції для риби у мене був набір (можна додати базилік, орегано), висипала манку, перемішала і залишила фарш хвилин на 30, щоб манка розбухла.
Зліпила котлетки, обваляла їх у борошні і обсмажила на олії на сковороді.
Ось така смакота вийшла. Спробуйте і ви рум'яні котлетки з минтая.