» » Рибні котлети з горбушей

Рибні котлети з горбушей


Це дивно, наскільки змінюється смак рибних котлет при додаванні в них червоної риби. Завдяки її дуже яскравому смаку вона перетворює навіть таке буденне блюдо в чудове ласощі.

Рибні котлети з горбушей

Для приготування рибних котлет найчастіше використовують найпростішу рибу. Червону ж зазвичай бережуть для засолювання, запікають в духовці або на грилі. Звичайно, використовувати для котлет форель і лосось може не кожен. А ось горбуша - більш демократична за ціною червона риба - дуже підходящий варіант. Вона володіє таким же яскравим смаком, але в ній міститься менше жиру, а тому вона не підходить для смаження або гриля - горбуша може виявитися сухою. У компанії ж з іншими сортами риби вона залишається соковитою, збагачуючи своїм смаком все блюдо.

Для того, щоб підкреслити смак, в котлети з горбушей буде додана сама «рибна» зелень - свіжий кріп і зелена цибуля.

Інгредієнти (на 10 великих котлет)

  • 300 грамів філе горбуші
  • 300 грамів філе білої риби (в даному випадку тилапии)
  • 2 яйця (знадобляться тільки білки)
  • 3-4 гілочки кропу
  • 2-3 пера зеленої цибулі
  • сіль і перець - за смаком
  • рослинне масло для обсмажування

Рецепт рибних котлет з горбуші

Рибне філе промити, обсушити і наріжте великими шматками.

Загрузка...

Нарізаємо філе риби

Покладіть рибу в блендер і подрібніть. Можна прокрутити рибу через м'ясорубку.

Подрібнюємо філе в фарш

Дрібно порубати кріп і зелена цибуля і додайте зелень в отриманий фарш.

нарізаємо зелень

Гарненько вимісіть фарш, щоб він вийшов однорідним.

Потім відокремте білки від жовтків і додайте у фарш тільки білки. Посоліть і поперчіть за смаком.

Додаємо у фарш зелень, спеції і білки

Сформуйте з фаршу кульки розміром з середній мандарин, потім трохи пріплюсніте їх і обсмажуйте на середньому вогні в невеликій кількості рослинного масла.

обсмажуємо котлети

Рибні котлети потрібно обсмажувати по 7-8 хвилин з кожного боку до утворення рум'яного кольору.

Смажимо до рум'яного кольору

Потім накрийте сковороду кришкою, максимально зменшіть вогонь і готуйте ще 5 хвилин.

Готові котлети з горбуші можна подавати просто так, з яким-небудь соусом або лимоном, а можна відварити до них рис або приготувати з ними домашні рибні бургери.

Рибні котлети з червоною рибою

Радимо прочитати

Курячі котлети з цукіні в духовці
Перші овочі завжди ваблять своєю свіжістю, соковитістю, пробуджують апетит ароматами. Як тільки після тривалої зими з неабияк набридли ситними стравами з картоплі і макаронів в магазинах і на ринках

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки