Рибні тефтелі з хлібом в сметанному соусі - рецепт з покроковими фото
Зазвичай я в тефтелі хліб ніколи не додаю, або чистий фарш, або найчастіше роблю їх з рисом. Хліб додаю тільки в котлети. Але тут вирішила спробувати додати трохи розмоченого у воді м'якушки в рибний фарш і приготувати рибні тефтелі.
Для соусу сьогодні вибрала не томатний, мій коханий, а сметанний - він швидше готується, хоча зізнаюся, що з томатним все ж краще виходить, на мій смак. Ось такі у мене є тефтелі в томатному соусі.
Отже, дивіться нижче мій рецепт з покроковими фото, куди прилаштувати рибний фарш, чим нагодувати дітей і чоловіка - простий рецепт рибних тюфтельок в сметанному соусі.
Як приготувати тефтелі з рибного фаршу в сметані
Отже, щоб приготувати такі тефтелі мені знадобилося: рибний фарш - у мене лососевий - 500 грам м'якушка хліба - пол булки цибуля - 1 головка сіль, перець, приправи для риби, орегано для соусу: сметана - 1 / 3 склянки вода - пів склянки
Рибний фарш у мене вже був готовий - побачила в магазині і так захотілося що-то з нього приотовить. Розморозила його, посолила, поперчила, порізала дрібно цибулю - можна було пропустити його через м'ясорубку.
Хлібний м'якуш (без скоринки) помочила в холодній воді, віджати руками і перетерла його теж прямо руками це легко зробити.
Перемішала, вийшов ось такий фарш.
Зліпила з нього тюфтельки, вони відмінно тримають форму і не розвалюються. Виклала їх на дно великої сковороди, налила трохи рослинного масла.
Сметану трохи посолила, розбавила її водою і полила цим соусом тефтелі зверху. Накрила кришкою і поставила тушкуватися на маленький вогонь приблизно на 25-30 хвилин.
Ось такі у мене вийшли тефтелі з рибного фаршу в сметанному соусі, подавати на стіл можна посипати зеленню.