Прості котлети з хлібом і фаршем в духовці - рецепт з покроковими фото
Я думаю котлети люблять всі і покупні я не беру зовсім, так як не зрозуміло, що там всередині. Набагато простіше і економніше купити кілограм фаршу, додати туди картоплю, хліб, моркву і посмажити домашні котлети.
Часто я їх смажу відразу багато, половину заморожую, потім залишиться тільки розігріти і все. А сьогодні вирішила, щоб не стояти довго біля плити, спекла їх двома партіями в духовці. Клопоту мінімум - включила духовку і вільна на 40 хвилин.
Інгредієнти для приготування простих котлет з хліба з фаршем
Щоб приготувати такі домашні котлети з хліба і фаршу мені знадобилося:
м'ясний фарш - 1 кг хліб - половина буханця картопля - 3-4 шт. морква - 1 шт. цибулю - 2 голівки, часник - 6 зубчиків приправа для м'яса, сіль, перець
Так як м'ясорубки у мене немає, то викручуюся, як можу. Цибулю дрібно порубила, а натерла моркву на дрібній тертці, все виклала у фарш. Якщо є м'ясорубка, то перекрутіть все на м'ясорубці.
Картоплю також натерла на дрібній тертці, хліб порізала на шматочки, замочила їх у воді, добре віджати і размяла руками.
Видавила часник, висипала сіль, перець, приправа для фаршу, перемішала.
Зліпила котлетки, виклала їх на деко.
Запікала котлети з хліба і фаршу в духовці при температурі 200 градусів до зарум'янювання, це приблизно 30-40 хвилин.
Ось такі красиві і смачні котлети у мене вийшли.