Швидкі пиріжки на кефірі з повидлом без дріжджів і яєць смажені на сковороді (тісто на кефірі) - моментальний рецепт з покроковими фото
Рецепт цих пишних, чудових пиріжків з повидлом - продовження або доповнення ось цього рецепту бездрожжевых пампушок на кефірі. Точніше навіть сказати, що це один і той же рецепт, просто вирішила показати вам, що з такого чудового тесту можна смажити не тільки пампушки, але і обалденно смачні пиріжки!
Начинка, звичайно ж, може бути який завгодно, у мене просто вийшов чудовий сливовий джем, коли я його відкрила, то шкода було просто його з'їсти, такий густий - як раз для пиріжків.
Тісто заводиться на кефірі без яєць і без дріжджів, пиріжки виходять дуже пишними, м'якими і повітряними - це видно в розрізі.
Інгредієнти для бездрожжевых пиріжків на кефірі з повидлом
насмажити побільше пиріжків мені знадобилося:
кефір - 1 літр цукор - 0.5 склянки сіль - 0.5 ч. л. сода - 1 ч. л. без гірки борошно - 7.5 склянок і 1 склянку на стіл

Рецепт приготування пиріжків з повидлом - покрокові фото
Вилила кефір.

Швидкі пиріжки на кефірі готуються моментально
Висипала цукор, посолила.

Висипала не всю муку, а спочатку три склянки, в неї ж додала соду. Гасити соду не треба, її погасить кефір.

Далі висипала по одній склянці борошна і замішувала тісто поступово.

Щоб пиріжки вийшли м'якими і пишними важливо не переборщити з борошном. Тісто має бути злегка жиковатым, так буде краще, ніж забити його борошном. Тоді пиріжки будуть погано підніматися і вийдуть не такими м'якими.
Ось таку діжу з тіста виклала на стіл, присипаний однією склянкою борошна.

Обмяла його ще кілька разів, як би обвалюючи в борошні, щоб не липло до рук. При цьому його не треба прямо сильно вимішувати, саме обвалювати.

Ось таким має вийти в результаті тісто для цих бездрожжевых пиріжків, воно навіть трохи розтікається по столу.

Відрізала невеликий шматок тіста. Дуже часто на зрізі навіть видно бульбашки.

Розкатала тісто не дуже тонко.

Порізала його на смужки.

Потім на квадратики. На кожен квадратик по центру поклала трохи сливового джему. Якщо у вас джем не дуже густий, додайте третина чайної ложки крохмалю. При нагріванні варення разом з крохмалем перетворяться в масу зразок киселя та варення не буде витікати на сковороду при смаженні.

Зліпила пиріжки. Добре защипнула край.

Виклала пиріжки в розігріту сковороду в рослинне масло.

Ось такі рум'яні вони у мене вийшли.

А ось і готові пиріжечки з тесту на кефірі без дріжджів і яєць, подивіться, які красені. Нижче фото пиріжка в розрізі.

