Молода картопля запечена в шкірці в духовці - рецепт з фото
Розпочався сезон молодої картопельки і сьогодні буду пробувати сподобався мені рецепт картоплі в шкірці, яким я недавно ділилася, але тільки з молодою картоплею. Так як її не треба терти щіткою, то на підготовку картоплі до цього рецепту у мене пішло буквально 5 хвилин, щоб її промити і порізати дольками і ще пару хвилин на приготування маринаду.
Картоплю, обмазаний приправами, сіллю і перцем запікається в духовці прямо в шкірці і виходить просто обалденно смачним і рум'яною, дуже раджу спробувати цей рецепт, впевнена він вам сподобається!
Інгредієнти для запікання молодої картопельки в духовці
Щоб запекти молоду картоплю в шкірці в духовці мені знадобилося:
молода картопля - 1 кг рослинна олія - 2 ст. л. приправа для картоплі - 1 пакетик куркума - щіпка паприка - 0.5 ч. л. сушена петрушка - 2 щіпки сіль - 0.5 ч. л. часник - 5 зубчиків
Рецепт запеченого молодого картоплі в шкірці в духовці часточками - покрокові фото
Картоплю промила, це робиться дуже швидко, тому що молода картопля практично чиста.
Розрізала її на часточки.
Змішала в тарлеке сіль, масло, дрібно порізаний часник, перець, суху петрушку, трохи каррі для додання картоплі красивого кольору і приправу для картоплі.
Виклала маринад в картоплю і перемішала, щоб кожен шматочок обваляти в ньому.
Виклала часточки картоплі на деко шкіркою вгору.
Запікала її в духовці при температурі 200 градусів приблизно 20-30 хвилин до готовності і утворення рум'яної скоринки.
Ось такої красивої і смачної виходить молода картопля, якщо запекти її в духовці прямо в шкірці.