» » Пиріжки за 15 хвилин (в духовці або на сковороді), рецепт з покроковими фото

Пиріжки за 15 хвилин (в духовці або на сковороді), рецепт з покроковими фото


Пиріжки за 15 хвилин (в духовці або на сковороді)

У вас теж на приготування пиріжків йде пів дня? Вірніше навіть не самих пиріжків, а саме дріжджового тіста для них, якому потрібен час, щоб піднятися. Мені попався ось такий рецепт http://forum.say7.info/topic9122.html, в якому говориться, що тісто для пиріжків можна зробити за 15 хвилин і без всякого підняття відразу пекти пиріжки. Багато відгуків, мені теж захотілося спробувати.

Я вирішила не смажити пиріжки на сковороді, а запекти їх в духовці, так і метушні менше і масла не треба. В начинку взяла фарш з цибулею, але перший раз спробувала зробити його з томатною пастою, мені дуже сподобалося. Нижче дивіться мій експеримент, що у мене з цього вийшло.

Інгредієнти для приготування пиріжків з фаршем за 15 хвилин

Для приготування смачних і швидких пиріжків за 15 хвилин мені знадобилося: півлітра теплої води 2 ч. л. сухих дріжджів пів склянки рослинного масла (я беру третину склянки, а іноді і ще менше) - таблиця заходів зверху в шапці (стакан звичайний - 250 мл) 1 ст. л. цукру, щіпка сіль борошно 3-4 склянки

Для начинки: пів кілограма фаршу цибуля - одна головка томатна паста - 1 ст. ложка приправи, сіль, перець

Дивлячись на інгредієнти, зі своїм кулінарним досвідом вже можу сказати, що якщо воду замінити на молоко, то пиріжки вийдуть більш пишними і не очерствеют швидко.

В тесті немає яєць - відмінно! В булочках і пиріжках яйце не потрібно. На доказ дивіться мій експеримент тіста для булочок без яєць, я там докладно писала з цього приводу.

Рослинне масло замість вершкового - теж хороша заміна, бо різниці немає, хіба що в ціні.

загалом, хороше повинно вийти тісто, якщо тільки пиріжки скушаются відразу ж і їх не доведеться залишати на завтра. В іншому випадку я б замінила воду на молоко.

вода і дріжджі

Як приготувати пиріжки за 10-15 хвилин, шалено смачно швидко і дуже легко

Отже, як приготувати тісто для пиріжків за 15 хвилин.

Взяла теплу воду, висипала дріжджі, цукор, сіль, перемішала. Налила рослинне масло.

всипати борошно

Тут же, не чекаючи нічого висипаю борошно. Її може знадобитися або більше вказаної кількості або менше, я підсипаю її потихеньку і замішую тісто.

замісити тісто

За консистенцією воно повинно вийти м'яким, не забитим борошном. Залишила тісто рівно на той час, поки займалася начинкою.

зробити начинку з фаршу

Я взяла фарш сирий і виклала в нього заздалегідь обсмажений цибулю з ложкою томатної пасти. Посолила, поперчила. Перемішала.

начинка для пиріжків

Перший раз я робила таку начинку і мені сподобалося. Обсмажену цибулю з томатною пастою надав якийсь цікавий і незвичайний смак фаршу.

розділити тісто на шматочки

Потім повернулася до тесту. Відщипую від нього кульки невеликого розміру і укладаю їх за порядком на дошку.

викласти фарш на тісто

Як тільки перетворила все тісто в кульки, беру самий перший. Руками расплюснула його в тонкий корж, виклала начинку в центр (я начинки цього разу не пошкодувала для пиріжків).

зліпити пиріжок

Заліпила краю, вийшов ось такий пиріжок.

викласти пиріжки на деко

Виклала пиріжки на деко, можна зверху змастити їх жовтком, молоком або рослинним маслом. Я змастила молоком.

пиріжки за 15 хвилин готові

Поставила деко в розігріту духовку і випікала при температурі 180 градусів приблизно 35 хвилин, поки пиріжки не зарум'янилися.

Потім витягла їх, склала в тазик і накрила рушником, залишила так на пів години остигати. Так випічка з духовки стає м'якою.

рецепт пиріжків за 15 хвилин

Ну що сказати, експеримент вдався, пиріжки за 15 хвилин вийшли не гірше, якщо б я їх готувала з розстойкою тіста кілька годин. Вони у мене відразу все на деко не влізли і частину тіста лежала на столі пів години, поки перша партія готувалася. За цей час тісто дуже добре підійшло, збільшилася в розмірі, тому я спеціально порівняла пиріжки з першої партії і потім з другої, де тісто піднялося - різниці не помітила.

як приготувати пиріжки швидко за 15 хвилин

Мені здається, що це відмінний експрес рецепт для приготування пиріжків з фаршем або іншою начинкою. Якщо готувати їх в 4 руки - один возитися з тестом, інший з начинкою, то можна реально впоратися хвилин за 15-20. Ось так виходить шалено смачно швидко і дуже легко.

Не пропустіть також ось ці три підходящих вам рецепту:

Пиріжки не черствеющие

Пиріжки з повидлом

Пиріжки бомбочки

пиріжки з фаршем в духовці

Радимо прочитати

Рецепт хліба на молоці з томатною пастою, хліб на молоці з покроковими фото
Цей рецепт хліба на молоці з томатною пастою надіслала нам Анастасія Дворнікова, на мій погляд дуже цікавий і красивий хлібець вдався, спасибі Насті за ідею, теж так буду піч тепер. Далі їй слово.
Пампушки без дріжджів і без яєць на сковороді (тісто на кефірі) - рецепт з покроковими фото
Добрий день, мої дорогі! Дякую вам за ваші відгуки та коментарі, за те, що чекаєте моїх рецептів. Я поки збираю натхнення, влітку знову примусь за роботу і буду радувати вас новими ідеями і рецептами
Прості котлети з хлібом і фаршем в духовці - рецепт з покроковими фото
Я думаю котлети люблять всі і покупні я не беру зовсім, так як не зрозуміло, що там всередині. Набагато простіше і економніше купити кілограм фаршу, додати туди картоплю, хліб, моркву і посмажити
Швидкі пиріжки з яблуками без дріжджів на сирному тісті - рецепт з покроковими фото
Звичайно, я вже пекла дріжджові пиріжки з яблуками і це найбільш відомий рецепт випічки яблучних пиріжків в духовці. Сьогодні я вам розповім, як можна приготувати смачні пиріжки з яблучною начинкою
Швидкі пиріжки на кефірі з повидлом без дріжджів і яєць смажені на сковороді (тісто на кефірі) - моментальний рецепт з покроковими фото
Рецепт цих пишних, чудових пиріжків з повидлом - продовження або доповнення ось цього рецепту бездрожжевых пампушок на кефірі. Точніше навіть сказати, що це один і той же рецепт, просто вирішила

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки