Папороть в мультиварці з цибулею і часником в соєвому соусі - рецепт з покроковими фото
Отже, недавно я розповідала, як зберігати папороть в морозилці, сьогодні подивимося, що з нього можна приготувати - пропоную дуже просте блюдо - папороть в мультиварці з цибулею і часником в соєвому соусі.
Якщо у вас заморожений папороть, то просто берете його, скільки вам потрібно для страви і починаємо готувати, як я розповім нижче. Якщо ж папороть свіжий, то спочатку його треба відварити 5 хвилин у киплячій воді, як я розповідала в попередньому рецепті, злити воду і тільки потім готувати.
Інгредієнти для приготування папороті в мультиварці
Отже, щоб приготувати папороть в мультиварці мені знадобилося: папороть орляк - 500 цибуля - 1 головка часник - 6 зубчиків перець чилі - за смаком соєвий соус - 3 ст. л.
Як смачно приготувати папороть з часником в мультиварці - рецепт з покроковими фото
Цибулю порізала довгими смужками і обсмажила його на рослинному маслі відразу в чашу мультиварки до рум'яного кольору.
Якщо папороть свіжий, то відварила його в киплячій воді 5 хвилин, відкинула на друшляк, почекала поки вода стече.
Виклала папороть в мультиварку, закрила кришку і гасила приблизно 40 хвилин, періодично помішуючи. В середині готування вилила соєвий соус, поклала кілька сушених перців чилі, якщо хочете погостріше, їх можна розламати. В самому кінці готування виклала до папоротнику подрібнений часник, перемішала і вимкнула мультиварку.
Ось така смакота виходила, мені здається папороть краще всього поєднується з картоплею-пюре.