» » Як заготовити папороть на зиму - рецепт правильної заморозки з фото

Як заготовити папороть на зиму - рецепт правильної заморозки з фото


Папороть на зиму - як ви готуєте?

Хочу поділитися з вами цікавим і швидким варіантом заготовки папороті на зиму. Якщо ви пробували якось зберегти папороть до зими чи вивчали це питання, то знаєте, що солити папороть - це дуже довго. Потрібна якась бочка, важкий прес, папороть там квас довгий час і т. д. сушити його теж довго і не так-то просто, та й на смак він потім як сіно, не разжуешь. Тому останні кілька років батьки заготовляють папороть і зберігають його в морозилці саме так, як я вам сьогодні розповім.

Суть проста - спочатку його потрібно відварити до певного стану, потім розкласти порційно по пакетиках і заморозити. А взимку дістаєш один такий пакетик - і ось він, зелений, м'який, свіжий папороть, як ніби тільки з тайги - далі його можна спокійно тушкувати, смажити, парити і т. д.

Папороть на зиму - як ви готуєте?

Як правильно заморозити папороть на зиму - рецепт з покроковими фото

Отже, папороть зібрали і порізали стебла приблизно на 3 частини. Дивіться самі, яка довжина вам найбільш зручна для наступних страв. Промивати його не треба, так як все одно потім він буде в окропі варитися. відварити папороть

Тим часом на плиті вже закипіла велика емальована каструля води. Опустили туди порізаний папороть і варимо приблизно 5 хвилин. Він повинен стати м'яким, якщо натиснути на стебло, але не розвалюватися в кашу.

відкинути на друшляк

Як зберігати папороть в морозилці

Відвареної папороть відкинули на друшляк, щоб вся зайва вода скла. Потім ми зазвичай беремо невеликі прозорі пакети, розкладаємо по ним папороть і прибираємо в морозильну камеру до зими.

Кожну наступну партію папороті варимо в новій воді.

Це дуже чудовий спосіб заготівлі папороті, і метушні не багато і дуже смачно виходить. Одна проблема - треба мати велику морозилку, щоб зберігати все це добро :)

Радимо прочитати

Листкове тісто для печива язички на пиві - простий і швидкий рецепт з покроковими фото
На це печиво я особливо не розраховувала, просто було цікаво спробувати таке тісто на пиві і що з нього вийде. Але результат мені настільки сподобався, що поспішаю поділитися з вами і цим рецептом
Консервована квасоля в томатному соусі на зиму - рецепт з покроковими фото
ми Зібрали в цьому році урожай квасолі, зазвичай пересипаємо її в тряпочна мішок і вона зберігається так всю зиму, йде вона у нас виключно тільки на борщ. В цьому році вирішила заготовити якусь
Швидкі пиріжки на кефірі з повидлом без дріжджів і яєць смажені на сковороді (тісто на кефірі) - моментальний рецепт з покроковими фото
Рецепт цих пишних, чудових пиріжків з повидлом - продовження або доповнення ось цього рецепту бездрожжевых пампушок на кефірі. Точніше навіть сказати, що це один і той же рецепт, просто вирішила

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки