Рецепт перепелів до сметано-часниковому соусі - фото
Сьогодні я хотіла б поділитися з вами дивним рецептом приготування перепелів. Перепілок зазвичай готують в ресторанах, так як це блюдо вважається делікатесом. М'ясо цієї птиці досить незвичайне і може сподобатися не всім, але все ж хоч раз в житті його варто спробувати.
Якщо порівнювати куряче м'ясо і перепілок, то можна сказати, що м'ясо перепелів суші і жорсткіше. Тому, щоб повністю насолодитися стравою з перепелів потрібно знати, як їх правильно готувати.
Запечені перепілки виходять дуже смачними, якщо їх запікати в сметанно-часниковому соусі. Тому саме цим рецептом приготування перепелів я з вами поділюся.
Рецепт приготування перепелів зі сметаною і часником - фото процесу по кроках
- перепелиці, в моєму випадку було 3 перепела
- часник (півголівки)
- лимон (1 шт.)
- перець червоний мелений
- перець чорний мелений
- сіль
- сметана (2 ст. л.)
- зелень
На початковому етапі необхідно підготувати всі інгредієнти, ретельно промивши їх під проточною водою.
Часник очищається від лушпиння. Для трьох перепелів мені знадобилося півголівки часнику, при цьому перепілки були злегка гостренькими.
Пропускаю часник через чеснокодавку.
В тарілку кладу дві столові ложки сметани.
Далі перчу сметану червоним і чорним меленим перцем.
Висипаю часник в сметану.
І перемішує вміст до однорідної маси.
Розрізаю перепелів уздовж грудної клітини.
На наступному етапі приготування солю розрізаних перепілок з внутрішньої сторони і ретельно змащую сметанно-часниковим соусом.
Укладаю перепелів внутрішньою стороною на деко, змащене олією.
Змащую верхню частину перепілок сметанно-часниковим соусом, і вкладаю в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку. Запікаю перепелів протягом 20-25 хвилин.
На стіл готових перепілок краще всього подавати, попередньо посипавши зеленню і взбризнувши лимоном.
обов'язково Спробуйте приготувати перепілок в сметанно-часниковому соусі за цим рецептом, думаю, що повинно сподобатися.