» » Рецепт перепелів до сметано-часниковому соусі - фото

Рецепт перепелів до сметано-часниковому соусі - фото


Рецепт перепелів до сметано-часниковому соусі

Сьогодні я хотіла б поділитися з вами дивним рецептом приготування перепелів. Перепілок зазвичай готують в ресторанах, так як це блюдо вважається делікатесом. М'ясо цієї птиці досить незвичайне і може сподобатися не всім, але все ж хоч раз в житті його варто спробувати.

Якщо порівнювати куряче м'ясо і перепілок, то можна сказати, що м'ясо перепелів суші і жорсткіше. Тому, щоб повністю насолодитися стравою з перепелів потрібно знати, як їх правильно готувати.

Запечені перепілки виходять дуже смачними, якщо їх запікати в сметанно-часниковому соусі. Тому саме цим рецептом приготування перепелів я з вами поділюся.

необхідні інгредієнти:

Рецепт приготування перепелів зі сметаною і часником - фото процесу по кроках

- перепелиці, в моєму випадку було 3 перепела

- часник (півголівки)

- лимон (1 шт.)

- перець червоний мелений

- перець чорний мелений

- сіль

- сметана (2 ст. л.)

- зелень

пропустити часник через чеснокодавку

На початковому етапі необхідно підготувати всі інгредієнти, ретельно промивши їх під проточною водою.

Часник очищається від лушпиння. Для трьох перепелів мені знадобилося півголівки часнику, при цьому перепілки були злегка гостренькими.

Пропускаю часник через чеснокодавку.

поперчіть сметану

В тарілку кладу дві столові ложки сметани.

Далі перчу сметану червоним і чорним меленим перцем.

высыпите часник в сметану

Висипаю часник в сметану.

перемішайте вміст

І перемішує вміст до однорідної маси.

розріжте перепелів

Розрізаю перепелів уздовж грудної клітини.

змастіть перепелів соусом всередині

На наступному етапі приготування солю розрізаних перепілок з внутрішньої сторони і ретельно змащую сметанно-часниковим соусом.

змастіть перепелів зверху

Укладаю перепелів внутрішньою стороною на деко, змащене олією.

Змащую верхню частину перепілок сметанно-часниковим соусом, і вкладаю в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку. Запікаю перепелів протягом 20-25 хвилин.

посипте перепелів зеленню

На стіл готових перепілок краще всього подавати, попередньо посипавши зеленню і взбризнувши лимоном.

Рецепт перепелів до сметано-часниковому соусі

обов'язково Спробуйте приготувати перепілок в сметанно-часниковому соусі за цим рецептом, думаю, що повинно сподобатися.

Радимо прочитати

Пампушки без дріжджів і без яєць на сковороді (тісто на кефірі) - рецепт з покроковими фото
Добрий день, мої дорогі! Дякую вам за ваші відгуки та коментарі, за те, що чекаєте моїх рецептів. Я поки збираю натхнення, влітку знову примусь за роботу і буду радувати вас новими ідеями і рецептами
Грудинка варена в двох пакетах в домашніх умовах - рецепт в мультиварці з покроковими фото
Колись я вже готувала ось таку грудинку в цибулинні, смачно вийшло, але рецепт, про який я вам сьогодні розповім подобається мені тим, що грудинка готується (вариться) у власному соку у пакетах без

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки