» » Смажена курка (гомілка куряча) з вишнею - рецепт з фото

Смажена курка (гомілка куряча) з вишнею - рецепт з фото


Смажена курка (гомілка куряча) з вишнею

Раніше я ділилася з вами чудовим рецептом смаженого м'яса з аличею, тепер же мені захотілося продовжити експериментувати в області кислого і гострого, тому я дізналася новий рецепт, який мені сподобався ще більше.

Захвату від цього страви з курки у мене було стільки, що просто словами це не передати. На вигляд звичайно смажена гомілку з вишнею може у багатьох викликати подив і хтось просто скаже, що курка сира і не доготовленная зовні. Насправді гомілку готується з вишнею з-за чого, власне, і приймає таку забарвлення.

Якщо ви, так само як і я, любите кисленькое і гостреньке, тоді ласкаво просимо до лав поважних гурманів. Раніше я навіть не підозрювала, що вишня так дивно поєднується з м'ясом, після цього досвіду готування мені захотілося дізнатися ще масу подібних страв, тому буду рада, якщо ви поділіться своїми рецептами м'яса або курки з вишнею або у вишневому соусі.

необхідні інгредієнти для курки з вишнею:

Рецепт курячої гомілки смаженої з вишнею

Отже, для приготування смаженої гомілки з вишнею мені знадобилися такі інгредієнти:

- куряча гомілка (3 шт.)

- цибуля ріпчаста (1/2 головки)

- сіль

- перець чорний мелений

- перець червоний мелений

- вишня заморожена (100 гр.) - дивіться ще рецепти з вишнею

- вода (100 мл)

промийте вишню

Для початку я промиваю гомілку під проточною водою.

Вишню теж промиваю, у мене вдома була заморожена.

вийміть кісточки з вишні

Як тільки вишня розморозилася, вийняла кісточки з неї.

посоліть гомілка

Курячі ніжки посолила за смаком і поперчила червоним меленим перцем.

поперчіть гомілка

Також посипала і чорним меленим перцем з усіх боків.

обсмажте лук

На розпечену сковороду з маслом висипала обсмажуватися нарізану півкільцями цибулю.

викладіть гомілка

Обсмажую до легкого золотистого кольору і викладаю курячу гомілку.

викладіть вишню

Через 10 хвилин кладу вишню поверх ніжок і вишневий сік.

готуйте 25-30 хвилин

Як тільки вода випаровується з сковороди додаю її знову, і так готую ще 25-30 хвилин до повної готовності.

рецепт курки з вишнею

Куряча гомілка, смажена з вишнею виходить дуже смачною, просто пальчики оближеш!

Спробуйте і ви, якщо не вірите :)

куряча гомілка з вишнеюкурячі ніжки з вишнеюяк приготувати курячі ноги у вишневому соусі

Радимо прочитати

Пампушки без дріжджів і без яєць на сковороді (тісто на кефірі) - рецепт з покроковими фото
Добрий день, мої дорогі! Дякую вам за ваші відгуки та коментарі, за те, що чекаєте моїх рецептів. Я поки збираю натхнення, влітку знову примусь за роботу і буду радувати вас новими ідеями і рецептами

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки