Камбала смажена на сковороді в борошняній паніровці - рецепт з фото
Ось 100 років вже не звертала уваги на цю рибу, а тут раптом погляд впав на камбалу і я згадала, що в принципі вона мені подобалася. Купила, почала чистити і здивувалася, наскільки це зручна в приготуванні риба.
Виходить продається вона вже без голови, кишок немає, тобто чистити всередині її не треба, тільки промити. Але і луски як такий у неї немає, просто з темної сторони ножем зішкребти трохи і готово!
найскладніше - це обрізати плавники, потрібно прикласти силу і мати гострий ніж.
загалом, супер риба - смачна, бюджетна, з обробленням клопоту не доставляє -для мене це відмінна заміна м'яса в даний момент.
Інгредієнти для смаженої камбали
Щоб смачно посмажити камбалу на сковороді мені знадобилося:
камбала - 5 великих рибин борошно - 1 склянка сіль - 1 ст. л.
Як смачно і швидко посмажити камбалу на сковороді - рецепт з фото
Ось така красива рибка у мене вже очищена і промита.
У камбали відрізала плавники і порізала кожну рибу на два шматочки.
Сіль висипала в борошно і перемішала.
Кожен шматочок камбали обваляла в борошні з обох сторін.
Виклала її на гарячу сковороду і обсмажила до рум'яного кольору. Першу сторону смажу під закритою кришкою, а другу під відкритою.
Ось така у мене вийшла рум'яна камбала смажена. Ще забула згадати її одна перевага - мало кісток ів се великі - для дітей саме те!
Запрошую вас подивитися цей же рецепт на відео.