» » Сазан з морквою в томатному соусі, смажена на сковороді - рецепт з покроковими фото

Сазан з морквою в томатному соусі, смажена на сковороді - рецепт з покроковими фото


Сазан з морквою в томатному соусі

Сьогодні розповім вам, як можна швидко і смачно приготувати сазана. Найчастіше ми його запікаємо в духовці, але і в такому вигляді, смажена на сковороді, ця риба мені дуже подобається. До речі, замість сазана можна взяти будь-яку іншу рибу, наприклад кету або нерку.

Отже, шматочки риби спочатку треба обсмажити, потім викласти на сковорідку, прикрити морквяно-цибулевої шубкою, залити томатним соусом і тушкувати до готовності, дивіться нижче мій рецепт з покроковими фото.

Інгредієнти для смаженого сазана

Щоб посмажити сазана на сковороді з морквою в томатному соусі мені знадобилося: сазан - 800 грам морква - 1 шт. цибуля - 1 шт. томатна паста 1.5 ст. л. борошно - 0.5 склянки сіль, цукор, сушений орегано, приправа для риби

порізати рибу на шматочки

Як смачно посмажити сазана на сковороді з цибулею і морквою - рецепт з покроковими фото

Сазана чоловіки почистили - він був такий великий, з такою великою лускою. До речі, все хочу спробувати один китайський рецепт - смажену луску, кажуть дуже смачно виходить. Так що з цього сазана зібрала всю луску, поклала в морозилку, як-небудь зважуся, спробую її приготувати.

Порізала рибу на шматочки.

обваляти сазана в борошні

Борошно посолила, додала приправу для риби і висипала все в пакет. Туди ж поклала шматочки риби, потрясала пакет і шматочки сазана обвалялись в борошні з усіх сторін.

Сазан з морквою в томатному соусі

Ось так швидко все вийшло і рівномірно.

обсмажити сазана

Обсмажила сазана на сильному вогні в олії до зарумяненности. Необов'язково доводити рибу до готовності, я ж буду ще потім її тушкувати в томатному соусі.

покласти рибу в каструлю

Склала рум'яні шматочки риби в каструлю.

натерти морквину

Моркву я вирішила натерти ось такими довгими смужками спеціальним ножем для корейської моркви. Якщо його немає, то можна скористатися звичайною теркою.

зробити томатний маринад

В ту сковороду з олією, де смажилася риба виклала порізану цибулю, моркву, обсмажила трохи, висипала туди орегано, сіль, пів чайної ложки цукру. Розвела в підлогу склянці води томатну пасту і вилила на сковорідку. Довела до кипіння.

Сазан з морквою в томатному соусі

Залила цим маринадом шматочки сазана, накрила кришкою і поставила на самий повільний вогонь тушкуватися приблизно на 20 хвилин.

готовий смажений сазан в томатному соусі

Ось такий вийшов у мене сазан під морквяно-цибулевої шубкою в томатному соусі.

Сазан з морквою в томатному соусі

Радимо прочитати

Навага під томатним маринадом на сковороді - рецепт з покроковими фото
Навагу я люблю і частенько готую - метушні з нею по мінімуму, луски немає, чистити дуже легко, досить просто пошкребти ножем і навіть з головою немає ніяких проблем, я просто прибираю зябра і всі. Це
Як засолити червону рибу смачно і швидко в домашніх умовах - рецепт з покроковими фото
У моєму торішньому рецепт засолки сьомги в коментарях Валерій дав цікаву пораду, як засолити червону рибу з лимоном. Мені захотілося спробувати. Дуже мені сподобалися такі пропорції і додавання
Швидкий торт з печива (без випічки)
Як-то в коментарях мене попросили приготувати тістечко картоплю, до неї я поки не дійшла, хочу знайти смачний рецепт, щоб і справді було схоже на картоплю, яка продається в магазині. Тому поки я в

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки