» » Риба в панірувальних сухарях на сковороді - рецепт з покроковими фото

Риба в панірувальних сухарях на сковороді - рецепт з покроковими фото


Риба в панірувальних сухарях на сковороді

Думаю, що я нікого не здивую цим рецептом, в ньому немає нічого складного, але все-таки вирішила поділитися ним, раптом хтось подивиться, згадає і вирішить урізноманітнити своє меню.

Таку рибку в панірувальних сухарях я готую досить часто, мені подобається, що часу йде багато, а по підсумку виходить смачна рибка з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти для приготування рибки в паніровці

Отже, щоб смачно посмажити рибу в паніровці на сковороді мені знадобилося: риба будь-яка, можна брати лосось, у мене був сазан - 600 грам панірувальні сухарі - 1 склянка сіль - пів чайної ложки

порізати рибу

Як я писала вище сьогодні в паніровці я буду готувати сазана, хоча смачною за цим рецептом вийде будь-яка ваша улюблена рибка. Порізала рибу на порційні шматочки, присипала їх трохи сіллю.

обваляти рибу в паніровці

Обваляла кожен шматочок риби в панірувальних сухарях з двох сторін.

обсмажити рибу

Обсмажила на олії до рум'яної скоринки.

готовий сазан в паніровці

Ось і готова рибка! Смачно, швидко і просто.

як смачно приготувати сазана в панірувальних сухарях

Радимо прочитати

Яблука під вівсяної скоринкою. рецепт яблук з вівсянкою, запечених в духовці, покрокові фото
Це мій другий обіцяний рецепт з невдалого експерименту. Першим було ось таке вівсяне печиво з яблуками, а тепер яблука з фруктами під вівсяної скоринкою. Ну звичайно там не скоринка, а ніжна крихітка
Сазан з морквою в томатному соусі, смажена на сковороді - рецепт з покроковими фото
Сьогодні розповім вам, як можна швидко і смачно приготувати сазана. Найчастіше ми його запікаємо в духовці, але і в такому вигляді, смажена на сковороді, ця риба мені дуже подобається. До речі,
Як засолити червону рибу смачно і швидко в домашніх умовах - рецепт з покроковими фото
У моєму торішньому рецепт засолки сьомги в коментарях Валерій дав цікаву пораду, як засолити червону рибу з лимоном. Мені захотілося спробувати. Дуже мені сподобалися такі пропорції і додавання

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки