Риба в панірувальних сухарях на сковороді - рецепт з покроковими фото
Думаю, що я нікого не здивую цим рецептом, в ньому немає нічого складного, але все-таки вирішила поділитися ним, раптом хтось подивиться, згадає і вирішить урізноманітнити своє меню.
Таку рибку в панірувальних сухарях я готую досить часто, мені подобається, що часу йде багато, а по підсумку виходить смачна рибка з хрусткою скоринкою.
Інгредієнти для приготування рибки в паніровці
Отже, щоб смачно посмажити рибу в паніровці на сковороді мені знадобилося: риба будь-яка, можна брати лосось, у мене був сазан - 600 грам панірувальні сухарі - 1 склянка сіль - пів чайної ложки
Як я писала вище сьогодні в паніровці я буду готувати сазана, хоча смачною за цим рецептом вийде будь-яка ваша улюблена рибка. Порізала рибу на порційні шматочки, присипала їх трохи сіллю.
Обваляла кожен шматочок риби в панірувальних сухарях з двох сторін.
Обсмажила на олії до рум'яної скоринки.
Ось і готова рибка! Смачно, швидко і просто.