» » Рулет з ангельського бісквіта з кремом з білого шоколаду

Рулет з ангельського бісквіта з кремом з білого шоколаду


Важко уявити собі більш ніжний бісквітний десерт, ніж цей рулет. Коли вперше його бачиш, стає відразу зрозуміло, що ці ласощі воістину ангельське: сам бісквіт має білосніжний колір, який разом з кремом з білого шоколаду становить композицію, схожу на хмару. Цей десерт не здивує вас незвичайним смаком, яскравими нотками і ароматами - це легка на смак солодощі, головною родзинкою якої є її неймовірна ніжність.

Бісквітний рулет з кремом

Напевно ви знаєте, що бісквітне тісто - це взагалі найніжніше тісто з усіх. Але ангельський бісквіт - це король бісквітів. Для його приготування використовують лише білки, завдяки чому маса виходить дуже повітряної, ніжною і пластичної. І тому з ангельським бісквітом працювати легше: він зберігає свою пластичність навіть після повного охолодження, не рветься. І якщо звичайний бісквітний рулет згортають спочатку в гарячому вигляді, щоб потім він не розтріснувся, то з ангельським бісквітом все набагато простіше: згорнути його в рулет не складе ніяких труднощів і це підвладне навіть новачкові.

Так як цей бісквіт готується на білках, то він не має яскравого смаку, а тому для крему краще використовувати схожі інгредієнти. Так, білий шоколад ідеально доповнить цей бісквітний рулет, тому що він має дуже тонкий аромат, що не переб'є смак бісквіта.

складові

для бісквіта:

  • 6 білків
  • 60 грамів дрібного цукру
  • 70 грамів борошна
  • 90 грамів цукрової пудри
  • по щіпці лимонної кислоти, солі і ваніліну

для приготування крему:

  • 100 грамів білого шоколаду
  • 150 грамів домашніх густих вершків або магазинних вершків жирністю 33%

Рецепт бісквітного рулету з кремом

Спочатку приготуйте бісквіт. Для цього білки збийте з дрібкою солі і лимонної кислоти в міцну піну.

Збиваємо білки з лимонною кислотою і сіллю

Загрузка...

Потім додайте в цю масу цукор.

додаємо цукор

Продовжуйте збивати білки, поки маса не стане щільніше і не заблищить.

Збиваємо білки до блиску

Тепер з'єднайте разом цукрову пудру і борошно, додайте туди ванілін і все разом просійте. Акуратно введіть борошно і пудру в збиті білки, обережно вмішуючи їх лопаткою, щоб не випустити дорогоцінний повітря.

Поступово додаємо суміш борошна, ваніліну і цукрової пудри

Дуже важливо вмішати муку і пудру ретельно, щоб не було непромешанних грудочок, але щоб білки при цьому залишилися пишними.

Застеліть деко папером для випічки і розподіліть по ньому білкове тісто рівним шаром.

Розподіляємо тісто по деку

Надсилайте бісквіт випікатися при температурі 170 градусів на 15-20 хвилин. Бісквіт повинен стати зовсім небагато рум'яним.

Випікаємо бісквіт в духовці

Обережно зніміть з готового бісквіта Пекарській папір і дайте йому охолонути.

Відокремлюємо папір від бісквіта

Тепер приготуйте крем. Цей крем буде зроблений на основі ганаша. Отже, поламайте шоколад на шматочки, відправте його в невелику миску і поставте її на водяну баню.

Відправляємо шоколад на водяну баню

Поки топиться шоколад, постійно його помішувати, щоб процес йшов рівномірно і шоколад не пригоріла. Будьте обережні: білий шоколад сильніше інших видів боїться перегріву.

Постійно помішувати шоколад

Потім зніміть шоколад з лазні і введіть вершки.

додаємо вершки

Гарненько перемішайте ганаш, щоб він став однорідним. Тепер вам необхідно трохи почекати, поки ганаш охолоне до кімнатної температури, після чого збийте його міксером на низьких оборотах до пишного стану - це і буде крем для рулету.

Остиглий крем збиваємо міксером

Викладіть крем на бісквіт і розподіліть його.

Розподіляємо крем по рулету

Потім акуратно згорніть рулет. Не варто занадто притискати його, інакше крем може почати вилазити назовні.

Звертаємо бісквітний рулет

Згорнутий рулет відправте в холодильник на пару годин або на ніч. За цей час крем застигне, а бісквіт прийме потрібну форму і не буде розгортатися після нарізування.

Готовий десерт наріжте на шматочки товщиною 1,5-2 см. Можна присипати ласощі цукровою пудрою і жменею ягід для кольорового контрасту.

Рулет з ангельського бісквіта

Радимо прочитати

Рулет з листкового тіста з фаршем
Рулет з листкового тіста з фаршем виглядає неймовірно апетитно, а аромат не передати словами! Приготувати такий рулет зовсім не складно, адже в рецепті використовується готове листкове тісто, яке
Пісочне печиво з карамеллю і шоколадом
Це пісочне печиво відразу ж стане одним з ваших улюблених ласощів. Воно таке багате на смак! Ніжне хрустке пісочне тісто, зверху - товстий шар м'якої карамелі, а завершує цю композицію шар чудового
Маковий пиріг з зефірної кремом
Макова випічка має дуже яскравий смак, який не сплутаєш ні з чим. Він такий насичений, пряний, густий. А тому до випічки з маком ідеальним доповненням стане ніжний крем, що володіє делікатною, ледь
Бісквітний пиріг з чорницею
Чорниця - чудова ягідка, корисна, соковита і дуже смачна. З неї можна приготувати апетитне варення і джем, ніжні вареники та пиріжки, панна котту і желе. Вона відмінно поєднується з будь-якими видами
Рулет з лаваша з сиром - рецепт з фото
Цей рецепт ідеальний для тих, хто не переносить сир в солодкому вигляді, а любить його саме в такому солоному варіанті з зеленню і часником - це така сирна начинка, яку можна намазувати на

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки