» » Кабачковий рулет з печерицями та сиром

Кабачковий рулет з печерицями та сиром


Рулет з кабачків з сиром і грибами

Хочете здивувати гостей під час святкового застілля або просто приготувати з кабачків щось незвичайне? Тоді вам якраз стане в нагоді цей рецепт рулету з кабачків з сиром і грибами.

«Що такого незвичайного в цьому рулеті?» - можете запитати ви. Відповідь проста: цей рулет готується на основі бісквіта, де кабачки якраз і є головним інгредієнтом. Так, це як ніжний бісквітний рулет, який ви готуєте на десерт, тільки цього разу він буде несолодким, і начинка в ньому буде неймовірно смачна - з майонезу з часниковою ноткою, обсмажених у вершковому маслі печериць і твердого сиру, який додасть страві сильний вершковий смак.

Кабачковий бісквіт для рулету готується так само, як і його солодкий аналог: окремо збиваються білки і жовтки, а потім в тісто акуратно вводиться борошно за допомогою лопатки, дуже дбайливими рухами, щоб максимально зберегти легкість маси. Кабачки ж натираються на дрібній тертці і ретельно віджимаються від соку, щоб він надмірно не розріджений тісто.

Пам'ятайте, що згортати кабачковий рулет необхідно в гарячому вигляді, так що до моменту готовності бісквіта начинка вже повинна бути напоготові.

складові

  • 1 невеликого розміру кабачок
  • 2 яйця кімнатної температури
  • 95 грамів борошна
  • 1 ч. Ложка розпушувача
  • 100 грамів твердого сиру
  • 10 печериць
  • 1 цибулина
  • 25 грамів жирних вершків
  • 20 грамів вершкового масла
  • 2 ст. ложки часникового майонезу
  • сіль, перець за смаком

Вихід готового продукту: 8 порцій

Як приготувати рулет з кабачків з сиром і грибами

Кабачок гарненько вимийте і натріть на дрібній тертці.

Дрібно натираємо кабачок

Злегка посоліть кабачок і залиште на 5 хвилин, щоб він віддав сік, після чого необхідно ретельно віджати шматочки.

Віджимаємо від зайвого соку

Відокремте білки від жовтків. До жовтків додайте сіль і трохи перцю.

Загрузка...

Відокремлюємо жовтки від білків

Збийте жовтки до пишного стану. При цьому вони посветлеют. Додайте до жовтків натертий і віджатий кабачок. Акуратно перемішайте.

До збитим жовтків додаємо кабачок

Окремо збийте в міцну піну білки.

збиваємо білки

Додайте пару ложок збитих білків до жовтків з кабачком і акуратно перемішайте. Це полегшить масу, і з'єднати всі частини тесту в подальшому буде простіше.

Додаємо пару ложок збитих білків до жовтків

Потім відправляйте желтково-кабачкову частина до збитим білкам. Туди ж просійте борошно, змішане з розпушувачем.

Змішуємо білки з жовтками, просіюємо борошно

Акуратно перемішайте тісто до однорідності.

Перемішуємо тісто для кабачкової рулету

Розподіліть кабачкової тісто по деку, застеленому пергаментом. Тісто займе дві третини площі листа. Можете розмазати тісто більш тонким шаром - на весь деко, але тоді необхідно бути більш пильним під час випічки, щоб не пересушити бісквіт.

Розподіляємо тісто по деку, накритого пергаментом

Випікайте бісквіт при температурі 180 градусів близько 10 хвилин. Він не повинен почати ставати рум'яним, а лише має пропектися.

Для приготування начинки наріжте пластинами печериці. Розтопіть в сковороді вершкове масло і обсмажуйте печериці на сильному вогні до рум'яного кольору.

Обсмажуємо нарізані печериці

Потім наріжте тонкими кільцями цибулю і відправте його в сковороду. Приправте гриби сіллю і перцем і готуйте начинку до м'якості цибулі.

Додаємо нарізану цибулю, сіль і перець

Додайте до грибів вершки і дайте їм випаруватися.

додаємо вершки

Готовий бісквіт ще в гарячому вигляді змастіть майонезом.

Готовий кабачковий бісквіт змащуємо майонезом

Поверх викладіть рівним шаром гриби.

викладаємо печериці

Натріть на дрібній тертці сир. Покладіть поверх печериць шар сиру. Він почне плавитися від температури бісквіта і грибів.

Додаємо дрібно натертий сир

Загорніть досить щільний рулет.

Щільно звертаємо рулет

Потім оберніть його харчовою плівкою, щоб рулет був зафіксований і не розвернувся.

Загортаємо рулет в харчову плівку

Приберіть кабачковий рулет на 2 години в холодильник, після чого наріжте його на шматочки товщиною 1-1,5 см і подавайте в охолодженому або підігрітому вигляді.

Кабачковий рулет з грибами і сиром

Також рекомендуємо подивитися рецепт кабачкової торта з помідорами.

Радимо прочитати

Рулет з листкового тіста з фаршем
Рулет з листкового тіста з фаршем виглядає неймовірно апетитно, а аромат не передати словами! Приготувати такий рулет зовсім не складно, адже в рецепті використовується готове листкове тісто, яке
Курячий рулет з грибами
Поєднання курки з вершковими грибами - безперечне і безпрограшна. На основі цього гармонійного дуету можна приготувати будь-яку страву і воно вийде дуже смачним. І зовсім неважливо, буде це суп,
Рулет з лаваша з сиром - рецепт з фото
Цей рецепт ідеальний для тих, хто не переносить сир в солодкому вигляді, а любить його саме в такому солоному варіанті з зеленню і часником - це така сирна начинка, яку можна намазувати на

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки