» » Кабачки, запечені з печерицями та сиром

Кабачки, запечені з печерицями та сиром


Кабачки добре поєднуються не тільки з овочами - в рагу, оладки або зимових заготовках, а й з іншими продуктами, наприклад, з сиром або грибами. Якщо ви любите страви погостріше, приготуйте кабачки, запечені з печерицями та двома видами сиру - твердим і моцарелою.

Кабачки, запечені з печерицями - рецепт з фото

Інгредієнти (на дві порції)

  • 1 невеликий кабачок
  • 1 великий печериця
  • стебло цибулі порею довжиною 5 см
  • 20 г моцарели (для піци)
  • 30 г твердого сиру
  • сіль, чорний перець
  • рослинне масло для обсмажування
  • трохи панірувальних сухарів

Рецепт кабачків, запечених з сиром і печерицями

Печериця вимийте, зніміть «спідничку» і шкірку з капелюшка. Наріжте м'якоть скибочками. Стебло цибулі порею наріжте кільцями товщиною 3-4 мм.

Нарізаємо печериця і цибулю-порей

Обсмажте цибулю з шампіньйоном в невеликій кількості соняшникової олії до золотистого кольору.

Загрузка...

Обсмажуємо цибулю-порей і печерицю

Кабачок обполосніть в теплій воді і почистіть від шкірки. Наріжте кружальцями завтовшки 5 мм.

Нарізаємо кабачок кружечками

Розкладіть половину нарізаного кабачка в дві невеликі керамічні формочки. Посоліть і поперчіть.

Укладаємо кабачок в форми

Моцареллу натріть на великій тертці і посипте їй кабачки.

Посипаємо тертою моцарелою

Зверху викладіть цибульний-грибну зажарку.

викладаємо зажарку

Прикрийте начинку ще одним шаром кабачків, приправте їх сіллю і перцем.

Викладаємо залишилися кабачки

Натріть твердий сир на тертку і посипте їм кабачки. Щоб на поверхні утворилася хрустка скоринка, зверху насипте тонкий шар мелених сухарів.

Посипаємо сиром і панірувальними сухарями

Розігрійте духовку до 180 градусів і готуйте кабачки з печерицями та сиром 20-30 хвилин. За цей час кабачки добре пропекутся, а сирна скоринка зазолотиться.

Кабачки, запечені з сиром - рецепт з фото

Подавайте блюдо відразу ж після вилучення з духовки: з пилу, з жару воно виглядає і пахне набагато смачніше, ніж вже остигле.

Радимо прочитати

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки