» » Овочеве рагу з кабачками, морквою і перцем

Овочеве рагу з кабачками, морквою і перцем


Незважаючи на те, що овочеве рагу з кабачками - це просте в приготуванні блюдо, воно відкриває практично нічим не обмежений простір для творчих експериментів! Ви можете загасити кабачки з різними овочами, підбираючи їх поєднання за своїм смаком. Ми ж пропонуємо вам вже перевірений дієтичний рецепт смачного кабачкової рагу з морквою, брюссельською капустою, спаржевої квасолею і солодким перцем.

Як приготувати рагу з кабачками

Інгредієнти на дві порції

  • ½ молоденького кабачка
  • ½ великий моркви
  • 200 г замороженої брюссельської капусти
  • по 100 г спаржевої квасолі і солодкого болгарського перцю (свіжих або заморожених)
  • 50 г моцарели (краще в розсолі)
  • 3 ст. ложки рослинної олії
  • 1 помідор
  • 1 невеликий зубчик часнику
  • пряна зелень за смаком: кріп, петрушка, кінза або базилік
  • сіль, перець чорний мелений

Як приготувати овочеве рагу з кабачками

Почистіть кабачок і моркву, вимийте овочі під проточною водою. Дайте обсохнути. Моркву наріжте тонкими кружечками, кабачок - шматочками середнього розміру і товщини.

Загрузка...

Крок 1 - Нарізаємо кабачок і моркву

Часник очистіть від лушпиння і обполосніть разом з кропом і базиліком. Гострим ножем дрібно порубати пряну зелень і часник.

Крок 2 - Нарізаємо зелень і часник

Помідор обшпарте окропом, зніміть шкірку, а потім дрібно наріжте.

Крок 3 - Нарізаємо помідор

Наріжте солодкий перець невеликими шматочками.

Крок 4 - Нарізаємо солодкий перець

Налийте в сковороду масло, розігрійте. Викладіть кабачок, морква, заморожену брюссельську капусту, спаржеву квасоля і перець в киплячу олію. Обсмажуйте 8-10 хвилин на середньому вогні.

Крок 5 - Викладаємо овочі на сковороду, обсмажуємо

Додайте до овочів подрібнений помідор, посоліть і поперчіть рагу. Перемішайте, доведіть до кипіння і тушкуйте до готовності ще 10-12 хвилин (капуста повинна поміняти колір - з яскраво-зеленого на приглушений).

Крок 6 - Додаємо помідор, тушкуємо до готовності

У невеликому салатнику з'єднайте терту на крупну тертку моцарелу з зеленню і часником. Добре перемішайте заправку для овочевого рагу.

Крок 7 - Змішуємо терту моцарелу з зеленню

Викладіть порцію готових овочів на тарілку і присипте сумішшю сиру і пряної зелені.

Рецепт овочевого рагу з кабачками

Подавайте рагу з кабачками в якості гарячого гарніру до смажених і запечених страв з м'яса, птиці, риби або як самостійне дієтичне блюдо.

Радимо прочитати

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки