» » Овочевий соус-діп з кабачками

Овочевий соус-діп з кабачками


Соус-діп - це по-справжньому геніальний винахід, яке припаде до душі тим, хто любить галасливі і веселі компанії, запрошує гостей, але не хоче проводити на кухні стільки часу в приготуванні чогось смачненького, що потім і на спілкування сил не залишається . В такому випадку можна запастися кількома рецептами простих, але дуже смачних діпов і подавати ці соуси разом з чіпсами, крекерами, невеликими шматочками хліба або сухариками, лавашем або чим-небудь на зразок цього, чим би з легкістю можна було перекусити за приємними розмовами або під час перегляду цікавого фільму.

Овочевий соус-діп з кабачками

Рецепт овочевого соусу-діпа вдалий тим, що продукти для його приготування дуже доступні і практично завжди є під рукою. Крім того, ви можете трохи змінювати набір інгредієнтів в залежності від того, який смак хочете отримати або який набір продуктів лежить в холодильнику. У цьому рецепті в основу входить кабачок, морква, цибуля, часник, солодкий перець, а також яблуко і томатна паста. Виходить ніжний, збалансований смак.

Родзинкою соусу є інгредієнт, за допомогою якого соус і виходить таким густим, а його текстура стає характерною для всіх діпов. І цей інгредієнт - звичайнісінькі бублики! Вони виконають функцію сорбенту, вберуть вологу, яка є в овочах, зробивши соус схожим на паштет.

складові

  • 2 кабачка
  • 2 середні моркви
  • 1 цибулина
  • 1 яблуко
  • 0,5 солодкого перцю
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 ст. ложка томатної пасти
  • сіль, перець, мускатний горіх - за смаком
  • 70 грамів бубликів
  • 2-3 ст. ложки рослинної олії
  • 1 ст. ложка бальзамічного оцту

Вихід готового продукту: 350-400 грамів

Загрузка...

Як приготувати овочевий соус-діп

Лук наріжте великими кубиками, моркву - товстими кружечками.

Нарізаємо цибулю та моркву

Розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажуйте на середньому вогні цибулю і моркву, поки овочі не почнуть золотитися.

Обсмажуємо моркву і цибулю

Поки обсмажуються овочі, очистіть від шкірки і наріжте крупно кабачки.

нарізаємо кабачки

Також крупно наріжте солодкий перець, яблуко, а зубчики часнику - на 6-8 частин.

Нарізаємо яблуко, перець і часник

Додайте кабачки, перець, яблуко і часник в сковороду. Готуйте разом 2 хвилини, після чого посоліть, поперчіть овочі і приправте їх мускатним горіхом.

Додаємо нарізані інгредієнти в сковороду

Додайте в сковороду томатну пасту, оцет і влийте 100 мл води.

Додаємо воду, оцет і томатну пасту

Гасіть овочі хвилин 10-15, поки не стануть дуже м'якими. Овочева суміш стане нагадувати рагу. Рідина за цей час випарується.

Тушкуємо до м'якості

Тепер подрібніть в блендері бублики до стану крихти.

Подрібнюємо бублики в блендері

Додайте в блендер овочеву суміш і подрібніть тепер все разом до однорідності.

Додаємо овочеву суміш, подрібнюємо

Овочевий соус-діп готовий! Залишилося лише подати його гостям.

Соус-діп з кабачками і яблуком

Радимо прочитати

Гарбузовий соус-діп з прянощами
Соуси-діпи - це дуже густі соуси, які подають в невеликих піалах або глибоких тарілочках разом з розсипом картопляних чіпсів або овочами, нарізаними невеликими шматочками, які зручно вмочати в такий
Банановий смузі з йогуртом і печивом
Немає нічого кращого, ніж почати або завершити свій день прекрасним, легким, але поживним смузі або молочним коктейлем. Смузі - напій універсальний і кожному припаде до душі, якщо підібрати поєднання
Домашня лазанья
Рецепт приготування домашньої лазаньї — простий, смачною і доступною для кожного, хто любить італійську кухню. Головне в лазіння — це смачний соус бешамель, багато сиру і свіжі овочі. У процесі

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки