» » Овочеве рагу з гарбузом і капустою

Овочеве рагу з гарбузом і капустою


Рецепт смачного овочевого рагу є в кожній родині. І в кожній родині є якісь свої особливості його приготування, адже рагу виходять такими несхожими один на одного. Візьміть хоча б рецепт цього овочевого рагу з гарбузом і капустою: воно пісне, неймовірно просте в приготуванні. На його приготування у вас не піде багато часу, тому що в складі немає ні м'яса, ні картоплі, і час приготування буде залежати тільки від того, наскільки швидко буде готовий головний інгредієнти страви - гарбуз.

Овочеве рагу з гарбузом і капустою

Гарбуз є родзинкою і основним інгредієнтом страви. Тому її нарізають більші за інших овочів в складі рагу. Виходячи з солюючої ролі гарбуза підбираються і відповідні спеції для страви: в даному випадку головний смакової, ароматичний інгредієнт - це суміш спецій каррі. Решта ж овочі доповнюють смак гарбуза, створюючи єдину композицію: цибуля, морква, корінь селери, солодкий перець, трохи капусти і зеленого горошку.

Овочеве рагу з гарбузом вийде ароматним, соковитим і ніжним і сподобається навіть тим, хто дотримується низькокалорійного харчування. Його можна їсти як в гарячому і теплому вигляді, так і в охолодженому за вашим бажанням.

складові

  • 300 грамів м'якоті гарбуза (очищеної від шкірки і насіння)
  • 150 грамів капусти
  • 100 грамів замороженого зеленого горошку
  • 80 грамів солодкого перцю
  • 40 грамів кореня селери
  • 2 невеликі цибулини
  • 1 середнього розміру морква
  • 1 ст. ложка рослинного масла
  • 1 ч. Ложка томатної пасти
  • 1 ч. Ложка каррі
  • 1 лавровий лист
  • сіль, перець за смаком

Вихід готового продукту: 4 порції

Загрузка...

Рецепт овочевого рагу з гарбузом і капустою

Спершу наріжте цибулю товстими четвертькольцами, а морква - невеликими кубиками.

Нарізаємо цибулю та моркву

Розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажуйте цибулю з морквою до м'якості.

Додайте до них нарізану кубиками корінь селери і продовжуйте готувати протягом 3-4 хвилин.

Додаємо до моркви і цибулі селера

Тепер нашинкуйтекапусту і додайте її в сковороду.

шаткуємо капусту

Через пару хвилин додайте спеції і перемішайте.

додаємо спеції

Тепер крупно наріжте гарбуз. Солодкий перець ж порубати дрібно. Надішліть ці овочі в сковороду.

Додаємо гарбуз і солодкий перець

Готуйте ще хвилини 4, після чого додайте томатну пасту.

Додаємо томатну пасту

Влийте в сковороду трохи води і тушкуйте овочі під кришкою до м'якості гарбуза.

Додаємо трохи води, тушкуємо

Соус при цьому трохи випарується і загусне.

У самому кінці приготування додайте зелений горошок, перемішайте, потримайте на вогні ще хвилину.

Додаємо зелений горошок

Вимкніть вогонь і подавайте овочеве рагу відразу ж з скибочкою чорного хліба.

Рагу з гарбузом і капустою

Радимо прочитати

Кабачковий торт з помідорами
Кабачковий сезон - рай для любителів овочів і легких і простих страв. У вас намічається свято або ви просто любите готувати різноманітні страви, щоб вони не встигали набридати? Тоді, якщо кабачкові
Цукати з гарбуза
Як вам подобається ідея приготувати цукати з гарбуза в домашніх умовах? Так ви отримаєте один з найкорисніших десертів. Адже на відміну від готових, магазинних цукатів всіляких яскравих кольорів,
Гарбузовий кекс, рецепт кексу з гарбуза
Цей гарбузовий пекла кекс за мотивами ось цього бурякового, ще коли тільки його приготувала відразу ж захотілося поекспериментувати і зробити такий же кекс, але з гарбузом і без какао, тобто щоб сам
Запечена гарбуз у духовці шматочками з цукром - рецепт з покроковими фото
Восени зазвичай починається сезон гарбуза, тому вирішила сьогодні дітям приготувати таке ласощі - шматочки гарбуза, запечені в духовці з цукром. Не скажу, щоб вони сильно були в захваті, гарбуз

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки