» » Картопляні ньоккі з гарбузом

Картопляні ньоккі з гарбузом


Ньокки - це невеликі італійські галушки. Найчастіше їх готують на картопляній основі і вони виходять дуже ніжними завдяки тому, що в складі практично немає муки. Ще ніжніше їх робить яйце і вершки. Але повірте, жодні чисті картопляні ньокі не зрівняються з тими, в які додана гарбуз! Вона зробить їх прямо-таки тануть і навіть схожими на легке желе. Такі гарбузово-картопляні ньокі будуть ще і дуже соковитими, а також придбають неповторний, ніжний персиково-оранжевий колір.

Картопляні ньоккі з гарбузом

Картопляні ньоккі з гарбузом дуже смачні самі по собі. Зовсім необов'язково готувати до них якийсь складний соус - відмінно підійде шматочок гарного вершкового масла або ж невелика ложечка густих домашніх вершків. Але ви все ж можете поекспериментувати зі смаком, приготувавши який-небудь легкий соус, наприклад, з грибним ароматом або на основі каррі, або ж соус з куркою - в будь-якому випадку, соус повинен бути приготований з тих інгредієнтів, які відмінно доповнюють гарбуз.

Інгредієнти (на 2 порції)

  • 200 грамів картоплі
  • 100 грамів м'якоті гарбуза
  • 1 яйце
  • 1 ст. ложка густих жирних вершків
  • 1,5-2 ст. ложки борошна
  • сіль, перець за смаком

Рецепт картопляних ньоккі з гарбузом

Основа страви - це гарбуз і картопля, а тому спершу необхідно підготувати ці два інгредієнти.

Загрузка...

Картопля ретельно вимийте і відправте відварюватися в шкірці.

Гарбуз наріжте невеликими шматочками і запікайте в мікрохвильовій печі протягом 4-5 хвилин до м'якості.

нарізаємо гарбуз

Потім блендером перебейте гарбуз в пюре.

Подрібнюємо гарбуз в пюре

Додайте в пюре яйце

додаємо яйце

Перемішайте і додайте вершки.

додаємо вершки

Тепер приступайте до картоплі: очистіть його від шкірки і натріть на самій дрібній тертці, яка у вас є.

Дрібно натираємо картопля

Змішайте натертий картопля з гарбузової масою.

Додаємо картоплю до гарбузі

Гарненько вимісіть, а потім додайте борошно.

Перемішуємо, додаємо борошно

Тісто вийде м'яким, але не занадто.

готове тісто

Потроху викладайте тісто на густо присипану борошном робочу поверхню.

Викладаємо тісто на робочу поверхню

Скачайте з тіста ковбаску.

Формуємо ковбаску з тіста

Ковбаску наріжте на невеликі шматочки, за допомогою вилки можна надати їм невеликий рельєф.

Нарізаємо тісто на шматочки, надаємо рельєф

Картопляні ньоккі з гарбузом відварюють в киплячій підсоленій воді, додавши в неї невелику кількість рослинної олії за бажанням - так ньоккі НЕ злипнуться.

Відварюємо картопляні ньокі з гарбузом

Варити їх слід буквально половину хвилини з того моменту, як вони спливуть.

Подавайте гарбузово-картопляні ньокі відразу ж.

Гарбузово-картопляні ньокі

Радимо прочитати

Гарбузово-обліпиховий чай
Осінь міцно асоціюється з яскравими теплими кольорами: жовтий, помаранчевий, червоний. Вони дарують радість і відчуття затишку, прикрашаючи передчуття швидкого настання холодів. Цими квітами наповнює
Паста з гарбузом і куркою
Гарбуз - прекрасний компаньйон для курки. І навіть якщо ви в цьому сумніваєтеся, приготуйте за цим рецептом пасту з гарбузом і курячим філе і переконайтеся в цьому раз і назавжди.
Картопляні галушки в сирно-кокосовому соусі, рецепт з покроковими фото
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати такі смачні картопляні галушки, ще їх називають ньоккі, але мені все-таки ближче перша назва. Тісто робиться точно таке ж, як в цьому рецепті картопляних

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки