» » Паста з горіхово-гарбузовим соусом

Паста з горіхово-гарбузовим соусом


Паста з горіхово-гарбузовим соусом

Прекрасний спосіб приготувати гарбуз - це зробити з неї ніжний і кремовий соус для пасти. Таке просте в плані приготування блюдо і таке дивно смачне! Просто і смачно - що ще потрібно для гарного повсякденного страви?

Погодьтеся, паста - це взагалі безпрограшний варіант для будь-якого випадку, будь це простий сімейний обід, вечеря на велику сім'ю або романтичне частування для коханого. Це прекрасне блюдо можна приготувати за якихось 15 хвилин і його просто неможливо зіпсувати! Особливо, якщо мова піде про пасту з гарбузовим соусом. Посудіть самі: улюблені всіма макарони в оточенні шовковистого соусу з гарбуза, злегка солодкуватого на смак, ледве відчутно вершкового, з насиченим маслянистим смаком завдяки горіхам. Напевно ваш апетит вже розігрався! Більш того, паста з таким соусом припаде до смаку навіть тим, хто не надто шанує гарбуз.

Орехово-гарбузовий соус для пасти, приготований за цим рецептом, краще всього підійде для коротких видів пасти, тому що виходить досить-таки густий. Бантики або трубочки, пір'я або спіральки - ці види підійдуть для соусу з гарбуза з горіхами ідеально, і напевно якийсь із цих видів вже є у вашому кухонному шафці.

складові

  • 60-80 грамів короткої пасти
  • 100 грамів гарбуза
  • 15 грамів волоських горіхів
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст. ложки нежирних вершків
  • 1 ч. Ложка рослинного масла
  • сіль, перець за смаком

Вихід готового продукту: 1 порція

Загрузка...

Як приготувати пасту з горіхово-гарбузовим соусом

У каструлі закип'ятити воду і щедро посоліть її. Надішліть макарони відварюватися.

відварюємо макарони

Цим часом в сковороді розігрійте олію. Наріжте невеликими шматочками цибулину і часник. Відправте їх обсмажувати на середньому вогні до прозорості.

Обсмажуємо цибулю з часником

Гарбуз натріть на середній терці і відправте її в сковороду до вже готуються овочам.

Додаємо натерту гарбуз

Помішуючи, готуйте овочі близько 5 хвилин, поки гарбуз не стане м'якою. Додайте в сковороду горіхи.

додаємо горіхи

Тепер прийшла черга додати в соус вершки. Швидко перемішайте соус.

додаємо вершки

Подрібніть горіхово-гарбузовий соус блендером, після чого приправте його сіллю і перцем за смаком.

Подрібнюємо соус блендером

Злийте воду з пасти, залишивши трохи про запас. Додайте соус в пасту, перемішайте. Якщо вам здасться, що страви трохи не вистачає рідини, додайте трохи води, що залишилася після відварювання пасти.

Додаємо соус до пасти

Перемішайте, щоб соус рівномірно розподілився. Подавайте пасту з гарбузовим соусом відразу ж.

Паста з гарбузовим соусом

І рекомендуємо спробувати ще один гарбузовий соус - це соус-діп з часником і прянощами.

Радимо прочитати

Паста з тунцем і соусом песто
Мало хто здатен втриматися від тарілки добре приготовленої пасти, та ще й зі смачний соусом. Паста привертає до себе тим, що її так просто готувати, а страв з неї неймовірно велика кількість - чи
Гарбузовий соус-діп з прянощами
Соуси-діпи - це дуже густі соуси, які подають в невеликих піалах або глибоких тарілочках разом з розсипом картопляних чіпсів або овочами, нарізаними невеликими шматочками, які зручно вмочати в такий
Паста з гарбузом і куркою
Гарбуз - прекрасний компаньйон для курки. І навіть якщо ви в цьому сумніваєтеся, приготуйте за цим рецептом пасту з гарбузом і курячим філе і переконайтеся в цьому раз і назавжди.

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки