» » Як приготувати сирники з родзинками і манкою без борошна

Як приготувати сирники з родзинками і манкою без борошна


Десерти - чудова можливість побалувати себе чимось особливим. Але не завжди особливе - це щось незрозуміле і непроста в приготуванні. Сирники з родзинками - ось прекрасна альтернатива складній випічці з хитромудрими назвами і рецептурою! Пропонуємо вам спробувати рецепт сирників з сиру без використання борошна, з додаванням манки.

Сирники з сиру, приготовані без борошна

Інгредієнти (приблизно на 2-3 порції)

  • сир - 400г;
  • яйце - 2 шт .;
  • цукор-пісок - 4 ст. ложки;
  • ванільний цукор за смаком;
  • родзинки - 100г;
  • манка - 50-70г;
  • вершкове масло - 70г.

Приготування цієї страви зрозуміле і просте, основна складність полягає в тому, щоб вгадати з консистенцією тесту: якщо воно вийде рідким, то від сирників залишиться лише назва, а якщо дуже густим (особливо, якщо ви зазвичай додаєте в тісто борошно), то смак готового блюда буде схожий на пластилін. Тому приділіть особливу увагу пропорціям інгредієнтів, звертайте увагу на жирність сиру і регулюйте «на око» необхідність додавання того чи іншого інгредієнта понад і менше норми.

Як приготувати сирники з сиру без борошна

1. Цукор змішуємо з яйцями, гарненько розтираємо за допомогою віночка або міксера.

Загрузка...

Крок 1 - Розтираємо цукор з яйцями

2. У яєчну суміш додаємо сир. По можливості, віддайте перевагу домашньому сиру, він набагато смачніше магазинного і не «розвалюється».

Крок 2 - Додаємо сир

3. Ізюм перед тим, як додати в сирне тісто, необхідно добре промити і залити окропом на 10 хвилин, щоб він став м'якшим. До речі, якщо ви вибрали білий родзинки, тоді його досить просто промити, адже він сам по собі дуже м'який і не вимагає замочування. Додаємо родзинки, перемішуємо тісто для сирників.

Крок 3 - Додаємо в тісто для сирників родзинки

4. Далі висипаємо манку. Спочатку досить висипати половину норми, перемішати. Якщо тісто не «ліпиться», додаємо решту манку.

Крок 4 - Додаємо манку

5. Ще раз добре перемішуємо інгредієнти, за бажанням додаємо ванільний цукор.

Крок 5 - Добре перемішуємо

6. Поки розігрівається сковорідка на повільному вогні і поки на ній розтопиться вершкове масло, потрібно швидко сформувати сирники невеликого розміру. Найзручніше це робити руками, змоченими у воді або маслі. Опускаємо заготовки на сковорідку.

Крок 6 - Ліпимо сирники, опускаємо на розігріту сковорідку

7. Смажимо сирники з двох сторін на повільному вогні, перевертаючи лопаткою.

Крок 7 - Обсмажуємо сирники з двох сторін

Сирники з родзинками готові! Подавайте їх гарячими до столу, доповніть подачу свіжими ягодами, шоколадним сиропом і іншими смаколиками, які підкреслять дивовижний смак страви.

Рецепт сирників з родзинками

Радимо прочитати

Сирники в духовці
Зазвичай сирники обсмажують в олії на сковорідці. Але є і інший спосіб, який, на мій погляд, є більш правильним і здоровим. А мова в цьому рецепті піде про те, як приготувати сирники з сиру в
Печиво «Жучки» (без дріжджів)
Багато, напевно, пробували печиво «Жучки» — закручене у вигляді таких черепашок (звідси і пішла назва) ласощі, зі згущеним молоком, родзинками, горіхами або просто цукром. Приготувати такі печенюшки
Сметанний кекс
Рецептів приготування кексів величезну кількість: з родзинками, горіхами, шоколадні, з фруктами, яблуками, цукатами, корицею і так далі. А я пропоную приготувати сметанний кекс. Особливість його в
Коврижка на молоці з варенням, родзинками і горіхами, рецепт з покроковими фото
Цей рецепт пряників з тієї ж кулінарної маминої книги, що й ось такий пиріг на киселі, про який я нещодавно розповідала. Спочатку коврижка зацікавила мене тим, що рецепт був пісний, тобто олія

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки