» » Печиво з арахісовим пастою

Печиво з арахісовим пастою


Печиво з арахісовим пастою

Багато, одного разу спробувавши арахісову пасту, закохуються в неї раз і назавжди. Вона неймовірно смачна, густа, з яскравим упізнаваним солодкуватим і надзвичайно чистим смаком підсмаженого арахісу. До того ж, вона неймовірно корисна. Таке ласощі облюбували ще й ті, хто дотримується посту, а також ті, хто і зовсім не вживає тваринні білки.

Любителі арахісової пасти готують дуже багато страв з її участю. Як дуже популярна альтернатива вершковому маслу, арахісова паста з'являється на ранковому столі - разом із солодким джемом або варенням ви отримаєте найсмачніші бутерброди з тих, які пробували коли-небудь. Арахісова паста може бути основою соусів, підлив, маринадів. Її можна використовувати як під час приготування солодких, так і основних страв, салатів, закусок. І дуже популярним є рецепт приготування печива з арахісової пастою.

Готується арахісове печиво дуже легко і швидко, а в результаті ви отримаєте щось дуже ніжне, легке, повітряне, а по виду - дуже домашнє, з милими тріщинами на поверхні. Це печиво як ніби промовляє: «Налий стаканчик молока і візьми печенюшку-другу».

Арахісової пасти для цього печива потрібно досить багато, а тому виріб виходить дуже насиченим за смаком. До речі, щоб підкреслити цей смак ще більше, можете додати в тісто рубаний арахіс, який ще й додасть фактуру цього десерту.

Пасту з арахісу можна приготувати самостійно, дивіться рецепт арахісової пасти.

складові

  • 160 грамів арахісової пасти
  • 120 грамів борошна
  • 80 грамів цукру
  • 60 грамів вершкового масла кімнатної температури
  • 1 яйце
  • ½ ч. Ложки розпушувача для тіста

приготування

Це печиво готується за принципом приготування класичного пісочного печива - методом збивання масла.

Загрузка...

Отже, арахісове масло з'єднайте з розм'якшеним вершковим маслом. Найкраще, якщо і арахісове масло буде кімнатної температури.

З'єднуємо арахісову пасту з м'яким вершковим маслом

Міксером на середніх оборотах збийте масу до пишного, кремоподібного стану.

Збиваємо масло з пастою до кремоподібного стану

Потім додайте в масу яйце і ще раз злегка збийте.

Додаємо яйце і знову збиваємо

Після цього введіть цукор, збиваючи масу на низькій швидкості.

Додаємо цукор і ще раз збиваємо

Далі всипте борошно, змішане з розпушувачем для тесту.

Додаємо борошно і розпушувач

За допомогою ложки або лопатки вмішайте борошно в масляну основу. Тісто має вийти досить м'яким.

Замішуємо м'яке тісто

З цього тіста скачайте кульки діаметром 3-4 см. Розкладіть кульки на деко, застелене пергаментним папером. Ці кульки не потрібно розплющувати - в духовці вони самі злегка розповзуться, а тому залиште відстань між кульками, щоб в процесі випічки печиво не злиплося.

Викладаємо кульки тесту на деко

Випікайте арахісове печиво при температурі 180 градусів до тих пір, поки воно не почне рум'яна - це займе близько 15-20 хвилин.

Готове ароматне печиво дістаньте з духовки, акуратно зніміть з паперу та дайте охолонути. У гарячому вигляді печиво дуже м'яке, тому може разломаться.

Найкраще зберігати готове печиво в закритому контейнері. Але, швидше за все, довше пари днів це арахісове печиво у вас не проживе - таке воно смачне.

Печиво з пастою з арахісу

Радимо прочитати

Паста з тунцем і соусом песто
Мало хто здатен втриматися від тарілки добре приготовленої пасти, та ще й зі смачний соусом. Паста привертає до себе тим, що її так просто готувати, а страв з неї неймовірно велика кількість - чи
Огортає з персиками
Існують мільйони самих різних десертів. Але не так багато солодощів, для приготування яких необхідно витратити мінімум продуктів і часу, а в результаті отримати щось неймовірно смачне. Огортає - це
Арахісова паста
Арахісова паста дуже популярна у всьому світі. Згадайте, як часто герої американських фільмів роблять собі бутерброди з такою пастою на сніданок. Не так давно арахісова паста почала з'являтися і на
Сирне печиво з плавленого сирка
Ви пробували коли-небудь пекти печиво з плавлених сирків? Якщо немає, то обов'язково зробіть це. Без сумнівів, це печиво стане одним з ваших улюблених! Воно виходить дуже смачним - неймовірно

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки