» » Сирне печиво з плавленого сирка

Сирне печиво з плавленого сирка


Печиво з плавлених сирків

Ви пробували коли-небудь пекти печиво з плавлених сирків? Якщо немає, то обов'язково зробіть це. Без сумнівів, це печиво стане одним з ваших улюблених! Воно виходить дуже смачним - неймовірно шаруватим, хрустким, що тане в роті, з ніжним, м'яким смаком. За структурою навіть більше нагадує крекери. Рецепт печива дуже простий, тісто готується швидко, а випікаються вироби ще швидше: ви витратите всього півгодини на все приготування. При цьому знадобиться зовсім небагато інгредієнтів, які завжди знайдуться на кухні. Вихід же печива з одного плавленого сирка просто приголомшливий - вийде близько 50 штук. І це дуже до речі, адже це сирне печиво виходить таким смачним, що неможливо зупинитися, з'ївши всього лише пару-трійку.

складові

  • 1 плавлений сирок (100 грамів)
  • 150 грамів холодного вершкового масла
  • 1,5 склянки борошна
  • 1 яйце
  • 2-3 ст. ложки кунжутного насіння

Як приготувати печиво з плавлених сирків

У чашу комбайна або блендера відправте борошно, нарізане великими шматками холодне вершкове масло разом з нарізаним плавленим сиром.

Загрузка...

Відправляємо борошно, плавлений сир і масло в блендер

Подрібніть ці інгредієнти, щоб вони перетворилися в маслянисту крихту.

Подрібнюємо в крихту

Збовтайте яйце, одну третину залиште для змащування печива перед випічкою, а інші дві третини додайте в олійно-сирну крихту і перемішайте.

Додаємо частина збитого яйця

Потім руками швидко замісити еластичне тісто.

Замішуємо сирне тісто

Розкачайте сирне тісто в пласт товщиною 3-4 мм і формочками для печива виріжте фігурки. Якщо спеціальних формочок немає, можна скористатися келихами невеликого діаметру або просто нарізати тісто квадратами.

Вирізаємо печиво з розкачане тісто

Покладіть фігурки з тіста на деко, застелене пекарської папером. Заготовки змастіть збитим яйцем, посипте зверху кунжутом.

Змащуємо печиво збитим яйцем, додаємо кунжут

Випікати сирне печиво необхідно в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200 градусів близько 12-15 хвилин до рум'яного кольору. У духовці печиво виросте, стане дуже пишним і неймовірно листковим.

Відразу ж після випічки ви можете насолоджуватися цим смачним ласощами.

Сирне печиво з плавленим сирком

Також таке печиво з плавлених сирків можна спекти і подати в ролі закуски до святкового столу разом з якими-небудь соусами.

Радимо прочитати

Пісочне печиво з халвою
Халва - улюблене і знайоме з дитинства ласощі, смак якого переплутати з чим-небудь просто неможливо. Справжні шанувальники цього десерту зізнаються, що немає нічого кращого, ніж з'їсти ввечері
Пісне печиво з цільнозернових борошна
Якщо ви шукаєте простий і невигадливий рецепт базового печива, то ви потрапили на потрібну сторінку. Це прекрасне цільнозерновий печиво настільки універсально, що може стати для вас чудовою
Домашні крекери на пиві
Любіть перекусити якимось смачним і цікавим печивом? А може, ви шукаєте рецепт простий і швидкої закуски для вечірки? Тоді обов'язково приготуйте домашні крекери на пиві. Хоча ці крекери абсолютно не
Сирне печиво по-домашньому
Я обожнюю печиво. Зараз і в магазинах такий вибір різних сортів печива, що просто очі розбігаються. І все ж, я волію особливо смачне — домашнє сирне печиво. Рецепт вже перевірений часом і удостоєний

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки