» » Печиво з цільнозерновий борошна з полуницею

Печиво з цільнозерновий борошна з полуницею


Смачне печиво з полуницею

Чи любите ви вівсяне печиво? Якщо так, то вам обов'язково сподобається наш рецепт печива з полуницею. Це печиво, хоча і готується з пшеничного борошна, виходить просто дивно схожим на вівсяне. Справжньою родзинкою рецепта є додавання свіжої полуниці в тісто, що робить печиво дивно легким і надає йому такий літній смак!

Сама основа цього печива дуже смачна сама по собі. Вона готується з цільнозерновий борошна, що і допомагає досягти такої схожості з текстурою вівсяного печива. І незважаючи на те, що готове печиво виглядає досить сухим і щільним, по консистенції воно дивно ніжне і м'яке. Його текстура поєднується з м'якою полуницею дуже добре, і в результаті виходить дивно гармонійний і такий ідеальний у своїй простоті десерт.

складові

  • 100 грамів полуниці
  • 120 грамів цільнозерновий борошна
  • 50 грамів м'якого вершкового масла
  • 25 грамів меду
  • 20 грамів цукру
  • 1 яйце
  • 0,5 ч. Ложки розпушувача
  • 0,25 ч. Ложки кориці
  • дрібка солі

Вихід готового продукту: 18-20 штук

Загрузка...

Як приготувати печиво з полуницею

Розм'якшене вершкове масло збийте в пишну масу міксером на середній швидкості.

Збиваємо вершкове масло

Додайте в тісто мед і цукор. Збийте масу ще раз.

Додаємо цукор і мед, знову збиваємо

Тепер додайте в неї яйце. Пам'ятайте, що яйце має бути кімнатної температури.

додаємо яйце

Потім додайте в кремову масу розпушувач і корицю.

Додаємо корицю і розпушувач

Далі йде чергу цільнозерновий борошна.

Додаємо цельнозерновую борошно

Перемішайте тісто ложкою. Воно буде м'яким і податливим.

Ложкою перемішуємо тісто

Полуницю помийте, обсушіть, почистіть і наріжте на четвертинки.

Нарізаємо полуницю четвертинками

Дбайливо умішайте полуницю в тісто.

Втручаємося в тісто полуницю

За допомогою чайної ложки викладіть тісто на деко, застелене пергаментом. Не забудьте залишати між грудочками тесту невелику відстань, тому що печиво під час випікання злегка розпливеться.

Ложкою викладаємо тісто на деко

Випікайте печиво з полуницею при температурі 200 градусів, поки його краю не стануть дуже рум'яними.

Подавати таку печиво найкраще зі стаканчиком холодного молока.

Печиво з цільнозерновий борошна з полуницею

Радимо прочитати

Вівсяне печиво з гарбузом
Мало яке печиво може зрівнятися з вівсяним за популярністю. І незважаючи на те, що його можна запросто купити, зайшовши в будь-який продуктовий магазин, по-справжньому смачне вівсяне печиво можна
Пісочне печиво з халвою
Халва - улюблене і знайоме з дитинства ласощі, смак якого переплутати з чим-небудь просто неможливо. Справжні шанувальники цього десерту зізнаються, що немає нічого кращого, ніж з'їсти ввечері
Вівсяне печиво з бананом і насінням
Напевно, вівсянку і банан можна назвати мало не кращими гастрономічними друзями. Скажіть, хіба ви хоча б один раз в житті не їли вівсяну кашу з шматочками бананів? Дуже смачно, чи не так? А як вам
Пісне печиво з цільнозернових борошна
Якщо ви шукаєте простий і невигадливий рецепт базового печива, то ви потрапили на потрібну сторінку. Це прекрасне цільнозерновий печиво настільки універсально, що може стати для вас чудовою

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки