Печиво з цільнозерновий борошна з полуницею
Чи любите ви вівсяне печиво? Якщо так, то вам обов'язково сподобається наш рецепт печива з полуницею. Це печиво, хоча і готується з пшеничного борошна, виходить просто дивно схожим на вівсяне. Справжньою родзинкою рецепта є додавання свіжої полуниці в тісто, що робить печиво дивно легким і надає йому такий літній смак!
Сама основа цього печива дуже смачна сама по собі. Вона готується з цільнозерновий борошна, що і допомагає досягти такої схожості з текстурою вівсяного печива. І незважаючи на те, що готове печиво виглядає досить сухим і щільним, по консистенції воно дивно ніжне і м'яке. Його текстура поєднується з м'якою полуницею дуже добре, і в результаті виходить дивно гармонійний і такий ідеальний у своїй простоті десерт.
складові
- 100 грамів полуниці
- 120 грамів цільнозерновий борошна
- 50 грамів м'якого вершкового масла
- 25 грамів меду
- 20 грамів цукру
- 1 яйце
- 0,5 ч. Ложки розпушувача
- 0,25 ч. Ложки кориці
- дрібка солі
Вихід готового продукту: 18-20 штук
Як приготувати печиво з полуницею
Розм'якшене вершкове масло збийте в пишну масу міксером на середній швидкості.
Додайте в тісто мед і цукор. Збийте масу ще раз.
Тепер додайте в неї яйце. Пам'ятайте, що яйце має бути кімнатної температури.
Потім додайте в кремову масу розпушувач і корицю.
Далі йде чергу цільнозерновий борошна.
Перемішайте тісто ложкою. Воно буде м'яким і податливим.
Полуницю помийте, обсушіть, почистіть і наріжте на четвертинки.
Дбайливо умішайте полуницю в тісто.
За допомогою чайної ложки викладіть тісто на деко, застелене пергаментом. Не забудьте залишати між грудочками тесту невелику відстань, тому що печиво під час випікання злегка розпливеться.
Випікайте печиво з полуницею при температурі 200 градусів, поки його краю не стануть дуже рум'яними.
Подавати таку печиво найкраще зі стаканчиком холодного молока.