» » Пісочне печиво з халвою

Пісочне печиво з халвою


Халва - улюблене і знайоме з дитинства ласощі, смак якого переплутати з чим-небудь просто неможливо. Справжні шанувальники цього десерту зізнаються, що немає нічого кращого, ніж з'їсти ввечері шматочок халви, запиваючи його склянкою холодного молока. Але чи знаєте ви, що з нею можна ще й готувати всілякі смаколики? Наприклад, це може бути неймовірно смачний латте з халвою, кекс, печиво ... Саме печиво з халвою ми і пропонуємо вам приготувати.

Пісочне печиво з халвою

Рецепт цього печива дивно простий і базується на класичному пісочному печиво. В даному випадку халва виступає в ролі жирового компонента, а також надає свій неповторний смак готової випічці. І завдяки жирності халви печиво виходить неймовірно розсипчастим, що тане, хрустким і ніжним одночасно.

І навіть тим, кому подобається аромат халви, але хто не любить її занадто солодкий, нудотний смак, теж сподобається цей рецепт: до складу печива додатково не додається цукор - і воно виходить злегка солодким завдяки вже містяться в халву підсолоджувачів. Якщо ж ви ставитеся до відчайдушних ласунам, то сміливо додавайте цукрову пудру в тісто, а її кількість регулюйте на свій смак.

складові

  • 200 грамів борошна пшеничного білої
  • 100 грамів вершкового масла
  • 100 грамів соняшникової халви
  • 1 яйце
  • 1 ч. Ложка розпушувача для тіста
  • дрібка солі

Рецепт пісочного печива з халвою

За пару годин до приготування печива дістаньте вершкове масло з холодильника, щоб воно гарненько розм'якшилося. Якщо цього часу у вас немає, то розм'якшіть масло, злегка підтопивши його за допомогою мікрохвильової печі.

Загрузка...

розм'якшує масло

Міксером збийте масло до кремового, пишного стану.

збиваємо масло

Потім додайте в масло яйце. Воно теж неодмінно повинно бути кімнатної температури, інакше маса згорнеться.

додаємо яйце

Збивши масло з яйцем, додайте в основу раскрошенную халву.

додаємо халву

Збийте масу ще раз до однорідності.

збиваємо масу

Тепер потроху всипте борошно, змішане з розпушувачем і дрібкою солі.

Додаємо борошно з сіллю і розпушувачем

Тісто має вийти в міру м'яким, щоб з нього було зручно катати кульки.

Отримуємо м'яке тісто

Відокремлюйте тісто за допомогою чайної ложки і скочується в кульки. Злегка пріплюсніте ці кульки і покладіть на деко, застелене пергаментним папером.

Формуємо приплюснуті кульки

Випікати печиво з халвою слід при температурі 200 градусів протягом 15-20 хвилин до рум'яного кольору.

Печиво з халвою

Радимо прочитати

Вівсяне печиво з гарбузом
Мало яке печиво може зрівнятися з вівсяним за популярністю. І незважаючи на те, що його можна запросто купити, зайшовши в будь-який продуктовий магазин, по-справжньому смачне вівсяне печиво можна
Пісочне печиво зі смородиною і горіхами
Літо - саме час для вітамінних і ароматних десертів зі свіжими фруктами і ягодами, наприклад, для пісочного печива зі смородиною під ніжним білковим суфле. Втім, і холодна пора року - зовсім не
Розсипчасте пісочне печиво
Чи пам'ятаєте ви смак пісочного печива з дитинства? Так-так, того самого курабье або «хвилинки» з найближчої булочної або кулінарії на сусідній вулиці. Пригадуєте з ностальгією і не
Сирне печиво з плавленого сирка
Ви пробували коли-небудь пекти печиво з плавлених сирків? Якщо немає, то обов'язково зробіть це. Без сумнівів, це печиво стане одним з ваших улюблених! Воно виходить дуже смачним - неймовірно

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки