» » Розсипчасте пісочне печиво

Розсипчасте пісочне печиво


Чи пам'ятаєте ви смак пісочного печива з дитинства? Так-так, того самого курабье або «хвилинки» з найближчої булочної або кулінарії на сусідній вулиці. Пригадуєте з ностальгією і не втрачаєте надії відшукати секрет цієї чудово-хрусткою випічки? Значить, ви неодмінно оціните наш рецепт розсипчастого пісочного печива.

Розсипчасте пісочне печиво - рецепт з фото

складові

  • 180 г м'якого вершкового масла
  • 225 г пшеничного борошна вищого гатунку
  • 1 яєчний білок
  • 75 г цукрової пудри з ванільним ароматом (для того, щоб її приготувати, візьміть 60 г звичайного цукру і 1 ст. Ложку з верхом ванільного)
  • 1 ч. Ложка розпушувача
  • дрібка солі
  • 1 ст. ложка цукрової пудри для прикраси

Як приготувати розсипчасте пісочне печиво

Збийте міксером масло до пишності. Всипте цукрову пудру і сіль і знову збийте все разом.

Загрузка...

збиваємо масло

Додайте в масляну суміш яєчний білок і ще раз збийте - близько хвилини.

Додаємо яйце, збиваємо

Просіяне через сито борошно з'єднайте з розпушувачем і перемішайте. Невеликими порціями додавайте в масляну суміш борошно з розпушувачем і перемішайте міксером на самій низькій швидкості до однорідного стану. У вас повинно вийти густе, трохи тягуче тісто.

додаємо борошно

Тісто для розсипчастого печива

Застеліть деко папером для випічки. Наповніть готовим тестом кондитерський мішок і через рифлену насадку відсадити на деко печиво довгастої зиґзаґоподібної форми.

Відкидають печиво на деко

Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте печиво протягом 12-15 хвилин до золотистого кольору. Якщо верх буде погано пекти, за 2 хвилини до кінця випічки включите режим конвекції.

Випікаємо печиво в духовці

Готове пісочне печиво остудіть і посипте цукровою пудрою. Подавайте з ароматним трав'яним чаєм або натуральною кавою з вершками. Дітям можете запропонувати до печива ягідний компот або склянку свіжого молока.

Радимо прочитати

Вівсяне печиво з гарбузом
Мало яке печиво може зрівнятися з вівсяним за популярністю. І незважаючи на те, що його можна запросто купити, зайшовши в будь-який продуктовий магазин, по-справжньому смачне вівсяне печиво можна
Пісочне печиво з халвою
Халва - улюблене і знайоме з дитинства ласощі, смак якого переплутати з чим-небудь просто неможливо. Справжні шанувальники цього десерту зізнаються, що немає нічого кращого, ніж з'їсти ввечері
Пісочне печиво зі смородиною і горіхами
Літо - саме час для вітамінних і ароматних десертів зі свіжими фруктами і ягодами, наприклад, для пісочного печива зі смородиною під ніжним білковим суфле. Втім, і холодна пора року - зовсім не
Новорічне імбирне печиво з корицею
складові 100 г вершкового масла по 0,5 ст. звичайного і тростинного цукру 100 г вершкового масла 1 яйце сорти Д-1 2 склянки пшеничного борошна першого сорту 1 ч. Ложка какао по 1 ч. ложці меленої
Як приготувати різдвяне імбирне печиво
Імбирне печиво під Новий рік і Різдво - це, можна сказати, обов'язковий і символічний елемент свята. Таке печиво можна робити з дітьми, в результаті чого отримають задоволення і дорослі, і діти.
Новорічне пісочне печиво «Ялинки»
Новорічне печиво радує не тільки різноманітністю смаків, а й особливим святковим декором, який перетворює навіть звичне пісочне печиво в святкове витвір кондитерського мистецтва. Якщо ви прагнете до

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки