» » Новорічне імбирне печиво з корицею

Новорічне імбирне печиво з корицею


Новорічне імбирне печиво з корицею - рецепт з фото

складові

  • 100 г вершкового масла
  • по 0,5 ст. звичайного і тростинного цукру
  • 100 г вершкового масла
  • 1 яйце сорти Д-1
  • 2 склянки пшеничного борошна першого сорту
  • 1 ч. Ложка какао
  • по 1 ч. ложці меленої кориці і імбиру
  • 0,3 ч. Ложки меленої гвоздики
  • 1,5 ч. Ложки розпушувача
  • 1 упаковка сухої суміші для глазурі
  • 2,5 ч. Ложки молока

Рецепт імбирного печива з корицею

З'єднайте в мисці вершкове масло кімнатної температури і обидва види цукру. Ретельно збийте міксером до гомогенного стану.

З'єднуємо масло з цукром

Додайте в суміш яйце і ще раз збийте.

додаємо яйце

У просіяне борошно всипте прянощі, розпушувач і какао, добре перемішайте.

Змішуємо сипучі інгредієнти

Замісити тісто, додаючи невеликими порціями борошняну суміш в масляну. На початковому етапі використовуйте міксер, а коли маса досить загусне, продовжите вимішувати її руками. Тісто має вийти досить щільним і не липким.

Загрузка...

Замішуємо імбирне тісто для печива

Застелите листи папером для випічки і поставте розігріватися духовку до 180 градусів. Присипте обробну поверхню борошном. Розділіть тісто на дві частини і кожну розкачати в пласт товщиною 2,5-3 мм. За допомогою виїмок для печива виріжте зірочки (ми використовували набір з формочками різного розміру). Залишки тесту ще раз вимішайте, знову розкачайте і наріжте зірочок.

Вирізаємо печиво з розкачане тісто

Перекладіть печиво на листи і помістіть в духовку.

Укладаємо печиво на деко

Випікайте 10-15 хвилин в розігрітій духовці при температурі 180 градусів і включеному режимі нагріву «верх-низ» до рум'яного кольору.

Випікаємо печиво в духовці

Приготуйте глазур по інструкції. Трохи підігрійте молоко і з'єднайте його з сухою сумішшю. Глазур можна приготувати і самостійно - з 100 г цукрової пудри і невеликої кількості лимонного соку (1-2 столових ложок). Поступово додавайте лимонний сік в цукрову пудру і розтирайте лопаткою до отримання густої однорідної суміші.

Готуємо глазур для печива

Готове імбирне печиво ще гарячим відокремте від паперу. Дайте випічці охолонути, не знімаючи з дека, прикрасьте новорічне печиво глазур'ю за допомогою кондитерського шприца або щільного целофанового мішка з відрізаним кінчиком.

Прикрашаємо печиво глазур'ю

Коли глазур захолоне, перекладіть новорічне імбирне печиво в бляшану коробку або паперовий пакет. Аромат імбирного випічки створить особливий, чарівний настрій і наповнить будинок передчуттям свята.

Радимо прочитати

Яблучні маффіни з корицею
Швидко і просто, але неймовірно смачно - так можна сказати про яблучних маффіни. Маффіни самі по собі - це ідеальна ранкова випічка, тому що готувати ці ласощі просто, печуться вони якихось 20
Вівсяне печиво з гарбузом
Мало яке печиво може зрівнятися з вівсяним за популярністю. І незважаючи на те, що його можна запросто купити, зайшовши в будь-який продуктовий магазин, по-справжньому смачне вівсяне печиво можна
Розсипчасте пісочне печиво
Чи пам'ятаєте ви смак пісочного печива з дитинства? Так-так, того самого курабье або «хвилинки» з найближчої булочної або кулінарії на сусідній вулиці. Пригадуєте з ностальгією і не
Як приготувати різдвяне імбирне печиво
Імбирне печиво під Новий рік і Різдво - це, можна сказати, обов'язковий і символічний елемент свята. Таке печиво можна робити з дітьми, в результаті чого отримають задоволення і дорослі, і діти.
Новорічне пісочне печиво «Ялинки»
Новорічне печиво радує не тільки різноманітністю смаків, а й особливим святковим декором, який перетворює навіть звичне пісочне печиво в святкове витвір кондитерського мистецтва. Якщо ви прагнете до

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки