Як приготувати різдвяне імбирне печиво
Імбирне печиво під Новий рік і Різдво - це, можна сказати, обов'язковий і символічний елемент свята. Таке печиво можна робити з дітьми, в результаті чого отримають задоволення і дорослі, і діти.
складові
Для печива:
- масло вершкове - 25 грам
- цукровий пісок - 5 ст. ложок
- яйця курячі - 2 шт.
- борошно пшеничне - 5 ст. ложок
- сода харчова - ½ ч. ложки
- імбир (мелений) - 1 ч. ложка
Для глазурі:
- яйце куряче (білок) - 1 шт.
- цукрова пудра - ½ склянки
Для прикрас:
- різні присипки - за бажанням
- полуничний Топпінг - для смаку
Рецепт приготування імбирного печива
1. Вершкове масло викладіть з холодильника, і поріжте кубиками для зручності.
2. Засипте в миску цукровий пісок.
3. Тепер потрібно перетерти масло з цукром за допомогою вилки, наприклад.
4. Вбийте куряче яйце.
5. Засипте половину пшеничного борошна і всю соду.
6. Додайте імбир і добре перемішайте.
8. Потім дістаньте і розкачайте тісто. За допомогою формочок зробіть заготовки для печива. Можна використовувати форми ялинок, місяця, зірочок.
9. Робіть заготовки, поки тісто не закінчиться.
10. Якщо ви хочете імбирне печиво повісити на ялинку як прикрасу, тоді зробіть отвори для нитки за допомогою трубочки.
11. Деко застеліть пергаментом і змастіть його рослинним маслом. Викладіть імбирне печиво. Випікайте печиво в духовці протягом двадцяти хвилин при температурі 170 градусів. Може знадобитися більше або менше часу. Залежить від кількості печива і його висоти.
12. Готове імбирне печиво викладіть на блюдо або тарілку.
13. Для того щоб прикрасити вашу ялинку, протягніть в дірочки, які ви зробили, красиві стрічки або звичайні нитки для в'язання.
14. Приготуйте білкову глазур. Збийте вінчиком білок одного яйця з цукровою пудрою.
15. Беріть кожне печиво і змащуйте його глазур'ю.
16. Потім посипте будь присипкою на ваш розсуд.
17. Печиво викладіть на зручну поверхню і поставте в холодне місце, поки глазур не застигне. Можна зробити крапельки полуничним топінгом для краси.
Ось так виглядає різдвяне печиво на ялинці.
Імбирне печиво готове!