» » Суфле з кабачків з часником

Суфле з кабачків з часником


Яких тільки страв з кабачків не вигадав вигадливі кулінари в пошуках чогось нового! І навіть найніжніше з усіх існуючих страв - суфле - теж можна приготувати з цим чудовим і корисним овочем. І вийде таке блюдо дуже смачним, ароматним і абсолютно не прісним.

Суфле з кабачків з часником

Суфле з кабачків з часником готується за тим же принципом, що і всі види суфле. Спочатку готують основу, а потім в неї вводять збиті білки, які і роблять блюдо пишним. Під час випічки суфле дуже сильно піднімається, тому відкривати дверцята духовки вкрай небажано. Коли страва буде готове, подавати його потрібно відразу ж, і прямо на ваших очах буде відбуватися диво: дуже повільно суфле трохи осяде. Але відокремивши вже перший шматочок, ви побачите, наскільки повітряним і ніжним воно вийшло.

Кабачкове суфле тане в роті, ніби хмара. У той же час, воно дуже соковите і приємне на смак, описати який якось однозначно важко - це суфле потрібно просто приготувати і спробувати. А вже зробити це неймовірно просто!

складові

  • 1 невеликий кабачок
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 2 яйця
  • 4 ст. ложки вершків
  • 1 ст. ложка борошна
  • 0,5 ч. Ложки суміші прованських або італійських трав
  • сіль, перець - за смаком
  • 2 ст. ложки рослинної олії

Вихід готового продукту: 5 порцій

Загрузка...

Рецепт суфле з кабачків з часником

Дрібно наріжте цибулину і порубати очищений від лушпиння часник.

Нарізаємо цибулю і часник

На половині норми рослинного масла (1 ст. Ложка) обсмажуйте цибулю і часник на середньому вогні, поки вони не почнуть золотитися.

Обсмажуємо часник і цибулю

Цим часом наріжте кубиками кабачок.

нарізаємо кабачок

Надішліть його в сковороду, посоліть, поперчіть овочі і додайте трави.

Додаємо кабачок і спеції

Готуйте основу для суфле до тих пір, поки овочі не стануть м'якими.

Обсмажуємо до м'якості овочів

Дві третини овочів подрібніть в блендері.

Подрібнюємо частина овочів

Білки відокремити від жовтків. Змішайте жовтки з борошном.

Змішуємо жовтки з борошном

Потім влийте вершки і перемішайте до однорідності.

додаємо вершки

Вилийте вершкову суміш в блендер до кабачків.

Додаємо вершкову суміш

Потім додайте в масу, що залишилася третина кабачків і перемішайте.

додаємо овочі

В окремому посуді збийте в міцну піну білки.

збиваємо білки

Додаючи збиті білки по столовій ложці в основу, акуратно втручайтеся їх, щоб зберегти легкість.

Додаємо білки до основи

Розкладіть тісто по маленьким керамічним формочках, змазаним рослинним маслом.

Розкладаємо тісто по формах

Випікайте суфле з кабачків при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин до рум'яного кольору. Готове суфле подавайте відразу ж.

Кабачкове суфле з часником

Радимо прочитати

Гарбузове суфле
Легкий, вишуканий, найніжніший десерт з усіх, які тільки придумані кухарями - це, звичайно ж, суфле. Правильно приготоване суфле легке, немов хмарка, неймовірно пишне. Подається воно обжигающе
Пісочне печиво зі смородиною і горіхами
Літо - саме час для вітамінних і ароматних десертів зі свіжими фруктами і ягодами, наприклад, для пісочного печива зі смородиною під ніжним білковим суфле. Втім, і холодна пора року - зовсім не
Як приготувати куряче суфле
Втома після робочого дня, вихідні або просто відпустку - бувають дні, коли і готувати не особливо хочеться, та й є якось не дуже тягне. У цьому випадку варто придивитися до страв, легким у всіх
Суфле з сиру в мікрохвильовці - рецепт сирного суфле з покроковими фото
Рецепт суфле із сиру придумався у нас абсолютно випадково. Одного разу я вирішила випробувати один цікавий рецепт - чізкейк в мікрохвильовці, у ньому в порційних чашках/склянках вкладалося дно з

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки