» » Сирники з начинкою з вареного згущеного молока

Сирники з начинкою з вареного згущеного молока


Що може бути краще для затишного, сімейного і неквапливого сніданку в вихідні, ніж ніжні ароматні сирники з сиру? Мабуть, тільки сирники з начинкою з вареного згущеного молока!

Сирники з вареним згущеним молоком - рецепт з фото

Хороші сирники повинні тримати форму і залишатися одночасно дуже ніжними. Сирники, в яких до складу тесту вводиться багато борошна, можуть вийти гумовими після обсмажування, але якщо готувати сирники без борошна, вони просто будуть розпливатися на сковорідці.

Пропонуємо скористатися кількома секретами, щоб приготувати дуже смачні сирники. Так, в тісто для сирників борошно не додається, зате отримати легку і пишну структуру допоможе звичайна манна крупа - всього лише 1-2 столові ложки творять чудеса. Борошно буде необхідна тільки для обвалювання: завдяки їй вийде чудова скоринка, а начинка нізащо не вилізе назовні. А згущене молоко під дією температури стане м'якою і кремовою.

Для приготування таких сирників зі згущеним молоком вам потрібно якихось півгодини, а результат - це просто щось. Вам обов'язково сподобається!

складові

  • 500 грамів нежирного сиру
  • 1,5 ст. ложки манної крупи
  • 1 ст. ложка цукру
  • 1 яйце
  • щіпка ваніліну
  • 10 ч. Ложок вареного згущеного молока
  • борошно для обвалювання сирників (приблизно половина склянки)
  • вершкове масло для обсмажування
  • сметана для подачі

Рецепт сирників з сиру з манкою з начинкою із згущеного молока

Сир за допомогою давилки подрібніть, щоб розбити великі частки і зробити його більш однорідним.

Загрузка...

розминаємо сир

Додайте до сиру цукор, ванілін і манну крупу.

Додаємо манку, ванілін і цукор

Ретельно вимішайте масу, а потім додайте яйце.

додаємо яйце

Повинна вийти плотноватая, але злегка липка маса.

Тісто для сирників

Густо присипте робочий стіл борошном і викладайте на нього столовою ложкою сирну масу.

Трохи розплющуйте сир тильною стороною ложки, після чого укладайте зверху по чайній ложці згущеного молока.

Формуємо сирники, укладаємо згущене молоко

Потім гарненько припудрити руки борошном, акуратно загорніть начинку в сирну масу і «запечатайте» її.

загортаємо начинку

Повинен вийти колобок. Злегка притисніть сирники, але тільки щоб начинка ні в якому разі не вилізла назовні.

притискаємо сирник

Розтопіть на сковороді вершкове масло і обсмажуйте в ньому сирники до інтенсивного рум'яного кольору з обох сторін.

Смажимо сирники на сковороді

Готові сирники можна присипати цукровою пудрою, полити ніжною сметаною або доповнити улюбленим варенням.

Сирники з сиру з манкою з начинкою із згущеного молока - рецепт з фото

Радимо прочитати

Сирники з полуницею
Пропонуємо приготувати дуже смачні сирні сирники річного формату. В якості начинки використовуються невеликі шматочки полуниці, смак якої гармонійний в тандемі з сиром. Незважаючи на те, що в цьому
Сирники з гарбузом
Навіть улюблені сирники часом хочеться трохи урізноманітнити, поекспериментувати з різними добавками і начинками. У цьому випадку якраз і стане в нагоді наш рецепт, трохи відрізняється від звичного.
Сирники в духовці
Зазвичай сирники обсмажують в олії на сковорідці. Але є і інший спосіб, який, на мій погляд, є більш правильним і здоровим. А мова в цьому рецепті піде про те, як приготувати сирники з сиру в

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки