Сирники з начинкою з вареного згущеного молока
Що може бути краще для затишного, сімейного і неквапливого сніданку в вихідні, ніж ніжні ароматні сирники з сиру? Мабуть, тільки сирники з начинкою з вареного згущеного молока!
Хороші сирники повинні тримати форму і залишатися одночасно дуже ніжними. Сирники, в яких до складу тесту вводиться багато борошна, можуть вийти гумовими після обсмажування, але якщо готувати сирники без борошна, вони просто будуть розпливатися на сковорідці.
Пропонуємо скористатися кількома секретами, щоб приготувати дуже смачні сирники. Так, в тісто для сирників борошно не додається, зате отримати легку і пишну структуру допоможе звичайна манна крупа - всього лише 1-2 столові ложки творять чудеса. Борошно буде необхідна тільки для обвалювання: завдяки їй вийде чудова скоринка, а начинка нізащо не вилізе назовні. А згущене молоко під дією температури стане м'якою і кремовою.
Для приготування таких сирників зі згущеним молоком вам потрібно якихось півгодини, а результат - це просто щось. Вам обов'язково сподобається!
складові
- 500 грамів нежирного сиру
- 1,5 ст. ложки манної крупи
- 1 ст. ложка цукру
- 1 яйце
- щіпка ваніліну
- 10 ч. Ложок вареного згущеного молока
- борошно для обвалювання сирників (приблизно половина склянки)
- вершкове масло для обсмажування
- сметана для подачі
Рецепт сирників з сиру з манкою з начинкою із згущеного молока
Сир за допомогою давилки подрібніть, щоб розбити великі частки і зробити його більш однорідним.
Додайте до сиру цукор, ванілін і манну крупу.
Ретельно вимішайте масу, а потім додайте яйце.
Повинна вийти плотноватая, але злегка липка маса.
Густо присипте робочий стіл борошном і викладайте на нього столовою ложкою сирну масу.
Трохи розплющуйте сир тильною стороною ложки, після чого укладайте зверху по чайній ложці згущеного молока.
Потім гарненько припудрити руки борошном, акуратно загорніть начинку в сирну масу і «запечатайте» її.
Повинен вийти колобок. Злегка притисніть сирники, але тільки щоб начинка ні в якому разі не вилізла назовні.
Розтопіть на сковороді вершкове масло і обсмажуйте в ньому сирники до інтенсивного рум'яного кольору з обох сторін.
Готові сирники можна присипати цукровою пудрою, полити ніжною сметаною або доповнити улюбленим варенням.