» » Сирники з яблуками і манкою на йогурті

Сирники з яблуками і манкою на йогурті


Сирники з яблуками і манкою

Мабуть, сирники здатні побити всі рекорди по популярності серед інших сніданків. Особливо це стосується сніданків вихідного дня, коли немає потреби кудись поспішати, і є час неспішно приготувати смачну страву.

І зовсім не дивно, що сирники настільки сильно улюблені багатьма. Це і тонка хрустка скоринка, і ніжна, кремова серединка, і насичений вершковий смак, і так багато варіантів, з чим їх подати! Здається, що сирники просто не можуть стати тим блюдом, яке здатне набриднути. Але навіть якщо раптом це станеться, завжди можна урізноманітнити звичний рецепт, просто додавши в тісто шматочки фруктів або ягід. Або можна приготувати сирники так, що про смачну начинку ви здогадаєтеся тільки тоді, коли відкусите шматочок. Саме так буде з цими ніжними фруктовими сирниками з серединкою з яблука.

Яблуко всередині сирника не буде занадто сильно вибиватися із загальної гармонії цієї страви. Воно стане ніжним, додасть фруктову нотку і легкий аромат, а за текстурою буде дуже сильно нагадувати яблука в клярі. Тісто для сирників з яблуками буде приготовлено з дуже невеликою кількістю борошна, на йогурті і з манною крупою. Йогурт зробить масу ніжною, а манка вбере рідина, розбухне і додасть сирників деякі Пудингову риси.

складові

  • 300 грамів сиру
  • 80 грамів йогурту без ароматизаторів і цукру
  • 70 грамів цукру
  • 2 жовтки
  • 3 ст. ложки манної крупи
  • 3 ст. ложки борошна плюс ще борошно для обвалювання
  • 1 велике яблуко
  • ванілін - на кінчику ножа
  • дрібка солі
  • рослинне масло для смаження

Вихід готового продукту: 8 штук

Загрузка...

Як приготувати сирники з яблуками

Сир перекладіть в глибоку миску і змішайте з цукром, сіллю і ваніліном.

Змішуємо сир з цукром, ваніліном і сіллю

Потім додайте до сиру йогурт і перемішайте.

додаємо йогурт

Слідом додайте в масу жовтки.

додаємо жовтки

Тепер прийшла черга додати в сирне тісто манну крупу. Гарненько перемішайте масу і залиште на 20 хвилин, щоб манка набухла.

Додаємо манку, даємо набрякнути 20 хвилин

Потім додайте в тісто борошно. Перемішайте.

додаємо борошно

Коли тісто буде готове, очистіть від шкірки яблуко і видаліть серцевину. Наріжте яблуко кружечками.

Яблука чистимо, нарізаємо кружечками

Щедро посипте робочу поверхню борошном і викладіть невеликі грудочки з сирного тесту, злегка розплющивши їх. Зверху покладіть кружальця яблука.

Укладаємо яблука на сирну масу

Потім покладіть зверху ще трохи сирної маси і сформуйте сирники так, щоб яблуко було начебто запечатано всередині.

Закриваємо яблучну начинку

Обсмажуйте сирники на добре розігрітій олії.

Викладаємо сирники на сковороду з розігрітим маслом

Готуйте на не надто великому вогні до тих пір, поки сирники не стануть рум'яними.

Смажимо сирники до рум'яного кольору з двох сторін

Готові сирники подавайте з нежирною сметаною і медом.

Сирники з яблуками на йогурті

Радимо прочитати

Сирники з полуницею
Пропонуємо приготувати дуже смачні сирні сирники річного формату. В якості начинки використовуються невеликі шматочки полуниці, смак якої гармонійний в тандемі з сиром. Незважаючи на те, що в цьому
Сирники з гарбузом
Навіть улюблені сирники часом хочеться трохи урізноманітнити, поекспериментувати з різними добавками і начинками. У цьому випадку якраз і стане в нагоді наш рецепт, трохи відрізняється від звичного.
Сирники в духовці
Зазвичай сирники обсмажують в олії на сковорідці. Але є і інший спосіб, який, на мій погляд, є більш правильним і здоровим. А мова в цьому рецепті піде про те, як приготувати сирники з сиру в

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки