Бутерброди з маринованими грибами
Приготувати соковиті бутерброди на святковий стіл можна за дві секунди, якщо у вас в наявності є рибна ікра або ікряне масло і мариновані гриби. Таке блюдо вийде дуже яскравим і барвистим при додаванні червоної цибулі і декількох зерен консервованої кукурудзи. Втім, ви в будь-який момент можете прикрасити його на свій смак.
Мариновані гриби, наприклад печериці, ви можете заготовити і в домашніх умовах. Це займе лише близько 2-3 годин вашого часу. Точно також ви можете приготувати і ікряну масу, збивши размороженную ікру мойви з оцтом, рослинним маслом, сіллю і натертим на терку цибулею.
Складові
- 50 г ікряної маси або масла
- 5-6 вівсяних хлібців
- 100 г маринованих шампіньйонів
- 1 червона цибулина
- зелень за смаком
- консервована кукурудза для прикраси
Приготування
1. Вівсяні хлібці викладіть на порційну тарілку. Замість них можна використовувати як звичайний нарізний білий батон, так і скибочки багета.
2. Намажте хлібці ікряної масою за допомогою ножа.
3. Цибулину звільніть від лушпиння і промийте, а після - розріжте навпіл, а потім - півкільцями. На край кожного хлібця викладіть по два півкільця червоної цибулі.
4. Печериці наріжте слайсами і викладіть на інший край хлібців.
5. Прикрасьте приготовані бутерброди гілочками зелені і зернами консервованої кукурудзи.
6. Подавайте до столу охолодженими. Хлібці прекрасно тримають форму протягом 30-40 хвилин після їх обмазування.