» Випічка
Дріжджове листкове тісто
Листкове дріжджове тісто - унікальний продукт, з якого можна приготувати як повноцінні страви на обід або вечерю, так і дуже смачну випічку на будь-який смак. Можна замішувати тісто самостійно або
Какие виды муки должны быть под рукой, чтобы пекарня не останавливалась
Муку часто называют основой основ в выпечке — и это не преувеличение. От ее качества и свойств зависит, поднимется ли бисквит, будет ли хрустеть багет или сохранит форму песочное печенье. Но если
Вівсяне печиво з бананом і насінням
Напевно, вівсянку і банан можна назвати мало не кращими гастрономічними друзями. Скажіть, хіба ви хоча б один раз в житті не їли вівсяну кашу з шматочками бананів? Дуже смачно, чи не так? А як вам
Тарт Татен з сирного тесту з хурмою
Тарт Татен - це французький пиріг-перевертиш. Цей пиріг сподобається всім, кому подобається карамельна випічка. Класичним варіантом начинки для нього є яблука. Ми ж пропонуємо приготувати зимовий
Відкритий пиріг з помідорами і бринзою
Відкриті закусочні пироги - це прекрасна альтернатива улюбленою піці, яка припаде до смаку будь-якому, варто тільки вибрати потрібні інгредієнти для начинки. На відміну ж від піци, відкриті пироги
Тарталетки з заварним кремом та черешнею
Ви любите черешню? А як часто ви готуєте з нею різноманітні страви? Якщо ви не заходите далі компоту або варення, то вам неодмінно сподобаються ніжні тарталетки з заварним кремом та черешнею. Черешня
X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки