» » Тарталетки з заварним кремом та черешнею

Тарталетки з заварним кремом та черешнею


Ви любите черешню? А як часто ви готуєте з нею різноманітні страви? Якщо ви не заходите далі компоту або варення, то вам неодмінно сподобаються ніжні тарталетки з заварним кремом та черешнею. Черешня після запікання стає ще ніжніше на смак, природний цукор допомагає їй стати рум'яної і ще більш апетитною.

Черешня хороша в сусідстві з молочними продуктами, адже вершковий смак дуже делікатний і ніжний, а тому не затьмарить нашу головну героїню, а лише підкреслить її. Відмінну компанію солодким плодам складе ніжний і легкий заварний крем з тонким ароматом натуральної ванілі. Для основи приготуємо ніжне рубане тісто на йогурті.

Тарталетки з заварним кремом та черешнею

Кількість інгредієнтів розраховане на 6 тарталеток. До речі, за цим рецептом ви можете приготувати один великий пиріг.

складові

Для приготування тіста:

  • 130 грамів борошна
  • 50 грамів вершкового масла
  • 4 ст. ложки йогурту
  • 2 ч. Ложки цукру
  • 1 ч. Ложка розпушувача
  • дрібка солі

Для начинки:

  • 30 штук черешень
  • 1 стакан молока
  • 1 яйце
  • 4 ст. ложки ванільного цукру
  • 2 ч. Ложки крохмалю
  • цукрова пудра для прикраси

Як приготувати тарталетки з рубленого тесту

Для початку приготуйте тісто: холодне вершкове масло наріжте кубиками, додайте до нього борошно і перетріть в крихту швидкими рухами.

Перетираємо нарізане масло з борошном

Загрузка...

Додайте в отриману крихту цукор, сіль, розпушувач і перемішайте. Після цього влийте в тісто йогурт.

Додаємо цукор, сіль, розпушувач і йогурт

Замісити м'яке тісто.

замішуємо тісто

Розділіть тісто на 6 частин.

Ділимо тісто на 6 частин

Кожну частину розкачати в пласт товщиною в 2-3 мм.

Розкачуємо тісто

Акуратно укладіть тісто в формочки для випікання тарталеток. Якщо необхідно, підрівняйте краї тіста ножем (зріжте зайве).

Викладаємо тісто в формочки

Надішліть тарталетки з тестом в холодильник.

Як приготувати заварний крем для тарталеток

Тепер приступайте до приготування заварного крему: молоко змішайте з ванільним цукром і відправте його на вогонь. Помішуючи, щоб розчинився цукор, доведіть рідину до кипіння.

Молоко з ванільним цукром доводимо до кипіння

Поки гріється молоко, змішайте яйце з крохмалем, щоб не було грудочок.

Змішуємо яйце з крохмалем

Коли молоко почне закипати, влийте в нього тонкою цівкою яйце з крохмалем, постійно помішуючи масу віночком.

Додаємо крохмале-яєчну суміш

Варіть крем на маленькому вогні, поки він не загусне.

варимо крем

Дайте крему трохи охолонути і розкладіть його по тарталетки.

Остиглий крем розкладаємо по тарталетки

Черешню помийте і видаліть кісточки.

З черешні виймаємо кісточки

Покладіть по 5 штук черешень на тарталетки, злегка занурюючи їх в крем.

Укладаємо ягоди в крем

Випікайте десерт при температурі 180-190 градусів до тих пір, поки тісто не стане рум'яним по краях. Крем і самі черешні теж придбають легку апетитну кірочку.

Випікаємо тарталетки до рум'яності

Подавати цей десерт можна як в теплому вигляді, так і в охолодженому.

Радимо прочитати

Як приготувати млинці на йогурті
Чи пробували ви коли-небудь готувати млинці на кефірі? Якщо так, то ви напевно знаєте, якими ніжними виходять такі млинці. Здається, що ніжніше вже не може і бути. А ось млинці, приготовані на
Як приготувати вареники з черешнею
Поки у продажу є свіжа черешня, поспішіть приготувати вареники з цієї смачної ягідкою. Це чудове блюдо, чудовий десерт або навіть основне ласощі, яке так актуально в червні. Так, взимку теж можна
Яблучний пиріг з черешнею на кефірі
Замість магазинних печенюшок порадуйте своїх близьких домашньою випічкою, наприклад, смачним пирогом з яблуками і черешнею. Рекомендуємо вам спробувати приготувати його на кефірі або питне йогурті.
Пиріг зі сливами і кардамоном на йогурті
Прекрасні пироги, ароматні булочки, густі джеми і ніжні варення - все це можна приготувати, якщо взяти за основу яскраву і неповторну сливу. Цей фрукт - справжня знахідка для десертів: вона має

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки