» » Як приготувати млинці на йогурті

Як приготувати млинці на йогурті


Чи пробували ви коли-небудь готувати млинці на кефірі? Якщо так, то ви напевно знаєте, якими ніжними виходять такі млинці. Здається, що ніжніше вже не може і бути. А ось млинці, приготовані на йогурті, - це прямий доказ того, що може.

Йогурт взагалі творить чудеса в солодкій випічці. Будь-яке тісто він робить м'яким, ніжним, повітряним. І млинці - не виняток.

З йогуртового тіста ви можете спекти як товстенькі млинці, 3-4 мм завтовшки, так і тонкі. Товсті вийдуть схожими на тонкий шар крему, укладений в ледве відчутну оболонку - тісто на йогурті таке м'яке, що млинці з нього ніколи не вийдуть у вас гумовими і жорсткими. Тоненькі ж млинці виходять схожими на папір.

Тонкі і ніжні млинці на йогурті - рецепт з фото

Ви можете сміливо експериментувати з йогуртом для приготування млинців: беріть звичайний або питної, з добавками або без, з різними відсотком жирності. Таким чином, кожен раз ви будете отримувати різний блюдо, і такі млинці не будуть вам набридати.

Інгредієнти для приготування 10-12 млинців

  • 1 стакан йогурту жирністю 2-3%
  • 2 яйця
  • 2 ст. ложки цукру
  • 130 грамів борошна
  • 0,5 ч. Ложки розпушувача для тіста
  • 4 ст. ложки рафінованої олії (без запаху, щоб не перебити ніжний йогуртовий аромат)
  • щіпка солі для контрасту і підсилення смаку

Рецепт млинців на йогурті

Процес приготування млинців на йогурті дуже простий і не відрізняється від загального рецепта. Влийте в невелику миску йогурт і додайте цукор і щіпку солі.

Загрузка...

Додаємо до йогурту сіль і цукор

Трохи розмішайте рідину, а потім додайте туди 2 яйця і розпушувач.

Додаємо розпушувач і яйця

Додайте в тісто борошно, попередньо її просіявши.

додаємо борошно

Потім введіть рослинне масло.

Додаємо рослинне масло

За допомогою міксера або блендера змішайте тісто. Ручне заміс вимагатиме у вас більше зусиль, тому що потрібно зробити тісто максимально гладким, без грудочок.

Гарненько розігрійте сковороду і наливайте на неї за неповним ополоник тесту, розподіляючи його по всьому дну сковороди.

Розподіляємо неповний ополоник тесту по сковороді

Печіть млинці до рум'яного кольору з обох сторін.

Печемо млинці

Млинці на йогурті виходять смачними самі зі себе, навіть просто присипані цукровою пудрою. Але ви можете подавати їх і зі сметаною, і з джемом або медом, і з улюбленими фруктами.

Радимо прочитати

Млинці
Млинці можна пекти не тільки на Масляну. Сніданок вихідного дня з тонкими золотистими млинцями стане чудовим початком дня. Зовсім нескладно постряпать млинці і порадувати всю сім'ю!
Тонкі млинці на молоці
Млинці готують по-різному: хтось на воді, хто-то на кефірі, хтось на опарі, а я люблю млинці на молоці. Такі млинці смачні, тонкі, золотисті, як сонечко, а їх приготування дуже надихає. Млинці на

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки