Як приготувати млинці з начинкою з курки і сиру
Млинці з куркою і сиром - поживну страву, яке цілком замінить вам сніданок. Після 1-2 млинців перекусити вам не захочеться як мінімум кілька годин. Приготувати млинці з начинкою легко і просто, це не займе у вас багато часу.
складові
- молоко - 1 стакан
- яйця курячі - 2 шт.
- цукор - 1 ч. ложка
- сіль - щіпка
- рослинне масло - 3 ст. ложки
- борошно пшеничне - 7 ст. ложок
- куряче стегно - 1 шт.
- сир твердий - 70-100 грам
- петрушка - для прикраси
Приготування млинчиків з начинкою з курки
1. Два курячих яйця вбийте в миску.
2. Молоко залийте в миску. Краще, якщо молоко і яйця будуть або кімнатної температури, або ж холодними.
3. Додайте рослинне масло і перемішайте всі інгредієнти.
4. Засипте цукор і сіль, додайте пшеничне борошно і перемішайте тісто до однорідності віночком.
5. Тісто для млинців не повинно бути густим.
6. Куряче стегно відваріть заздалегідь, зніміть шкірку, м'ясо відокремте від кістки, порізати кубиками.
7. Твердий сир натріть на крупній тертці.
8. Налийте тісто на гарячу сковороду, змащену олією, почекайте, коли воно розтечеться, обсмажте до золотої скоринки. Потім переверніть і обсмажте секунд 30-близько хвилини. Викладіть млинці на тарілку.
9. Викладіть млинець і ближче до центру зверху викладіть куряче м'ясо.
10. Зверху посипте тертим сиром.
11. Загорніть млинець, щоб вийшов прямокутник. Викладіть готові млинці на тарілку.
12. Подавайте до столу, прикрашаючи свіжої петрушкою або кропом. Перед подачею млинці потрібно поставити в мікрохвильову піч на одну-дві хвилини, щоб сир всередині млинчиків став м'яким.
Млинці з куркою і сиром готові!