» » Закусочний млинцевий торт з червоною рибою

Закусочний млинцевий торт з червоною рибою


З найпростіших, звичайних млинців можна приготувати чудову, дуже смачну закуску - млинцевий торт. Таке блюдо відмінно впишеться в меню святкового столу, бо це ідеальна закуска під найрізноманітніші алкогольні напої - від легких сухих вин і до різноманітних міцних напоїв. І звичайно ж закусочний млинцевий торт дуже ефектно виглядає.

Можна придумати найрізноманітніші начинки для торта із млинців. Обов'язково спробуйте приготувати таку страву з запаморочливим кремом-начинкою з вершкових плавлених сирків, ніжною слабосоленої сьомги або лосося і най-най "рибної" зелені - кропу і зеленої цибулі. До речі, якщо замінити слабосоленую червону рибу копченої, то блюдо вийде більш пікантним.

Закусочний млинцевий торт з червоною рибою

Закусочний млинцевий торт з червоною рибою можна подавати відразу ж після приготування. Але дайте йому просочитися протягом 3-4 годин в холодильнику - і він вже точно підкорить ваше серце!

складові

для приготування млинців:

  • 1,5 склянки води
  • 1 стакан молока
  • 1 склянка борошна
  • 3 яйця
  • 100 мл рослинного масла
  • по дрібці солі і цукру

для приготування начинки:

  • 4 вершкових плавлених сирка без ароматизаторів (400 грамів)
  • 300 грамів слабосоленої червоної риби (сьомги або лосося)
  • 4 ст. ложки майонезу
  • 4 гілочки кропу
  • 2 пера зеленої цибулі

Також для прикраси приготуйте гілочку кропу і 3 кружечка лимона.

Рецепт закусочного млинцевого торта з червоною рибою

Спочатку необхідно приготувати млинці. Влийте в глибоку миску воду, а потім додайте туди молоко.

Загрузка...

Додаємо молоко в воду

Всипте сіль і цукор. Цих спецій потрібно зовсім трошки - тільки щоб самі млинці не були прісними.

Додаємо сіль і цукор

Всипте в рідину муку.

додаємо борошно

Гарненько збийте тісто міксером, блендером або віночком, щоб все грудочки борошна подрібнилися.

Додайте в млинцеве тісто яйця.

додаємо яйця

В останню чергу додайте рослинне масло і ще раз ретельно перемішайте.

Додаємо рослинне масло

Печіть млинці на сухій сковороді, наливаючи по ¾ ополоника.

Наливаємо тісто на сковороду

Млинці повинні вийти тонкими і рум'яними з обох сторін.

Смажимо млинці з двох сторін

Коли млинці будуть готові, приготуйте начинку. Для цього натріть на дрібній тертці плавлені сирки.

Натираємо плавлений сир

Потім дрібно нарубати зелень.

нарізаємо зелень

Наріжте дрібними кубиками червону рибу - розміром в 5-6 мм. Відкладіть декілька скибочок для прикраси торта.

Нарізаємо червону рибу

Змішайте сир, зелень і рибу. По столовій ложці введіть в масу майонез.

додаємо майонез

Ретельно перемішуйте начинку. Додавайте майонез потроху, поки маса не стане в'язкою, трохи кремовою, щоб її зручно було розмазувати по млинців. Залежно від сиру, майонезу може знадобитися і менше.

Готові млинці перемажьте вийшла начинкою-кремом, складаючи їх один на одного.

Змащуємо кожен млинцевий шар начинкою

Прикрасьте торт із млинців половинками кружечків лимона, кропом і скибочками риби.

Закусочний торт з млинців з сьомгою

Такий закусочний млинцевий торт стає тільки смачніше через час: всі аромати з'єднуються, а самі млинці просочуються і стають дуже ніжними.

Радимо прочитати

Кабачковий торт з помідорами
Кабачковий сезон - рай для любителів овочів і легких і простих страв. У вас намічається свято або ви просто любите готувати різноманітні страви, щоб вони не встигали набридати? Тоді, якщо кабачкові
Бутерброди з червоною рибою - 10 простих і смачних рецептів для святкового столу
Бутерброди це один з видів закусок до будь-якого святкового столу. Не дивлячись на простоту в приготуванні, подати і приготувати їх можна по-різному. Не важливо з чим буде ваш бутерброд, важливо те,

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки