Бутерброди з червоною ікрою і яйцем
Яскраві та святкові бутерброди з червоною ікрою завжди повинні бути присутніми на будь-якому урочистому заході! Без них і свято - не свято, адже саме червона ікра є найулюбленішою з закусок до міцних напоїв. Щоб цього солоного ласощі вистачило на всіх гостей - створіть з її допомогою бутерброди, додаючи до них вершковий сир і варене яйце.
Не забудьте їх розмістити на листі свіжого салату і ваше блюдо піде на «ура»!
Складові
Вам буде потрібно на 2 бутерброда:
- 50 г червоної ікри
- 50 г вершкового сиру
- 1 відварене куряче яйце
- 2 скибочки чорного хліба або багета
- листя салату
- зелень для прикраси
Приготування
1. Для бутербродів найвдаліше купувати багет. Наріжте його навскіс навпіл, а потім кожну половинку - скибочками і викладіть їх в тарілку.
2. Покрийте поверхню багетів вершковим сиром або кремом, який відмінно поєднується за смаком з солоною червоною ікрою. Їли такого немає в наявності, то простий збийте сир зі сметаною або легким майонезом, щоб отримати сирний крем. Можете придбати вершковий крем з часником або зеленню.
3. Наріжте відварене куряче яйце кружечками і викладіть їх на один край хлібних скибочок. Поруч розмістіть по 1 ч. Л. червоної ікри, намагаючись її розшарувати по всьому краю.
4. Викладіть бутерброди на листя салату і прикрасьте свіжою зеленню.
5. Відразу ж подавайте до столу. Можна додати невеликий шматочок лимона для додання легкої кислинки.