» » Відкритий пиріг з помідорами і бринзою

Відкритий пиріг з помідорами і бринзою


Відкриті закусочні пироги - це прекрасна альтернатива улюбленою піці, яка припаде до смаку будь-якому, варто тільки вибрати потрібні інгредієнти для начинки. На відміну ж від піци, відкриті пироги готуються швидше, тому що в якості основи використовується не трудомістка в приготуванні дріжджового тіста, а дуже швидке і просте - рубане.

Відкритий пиріг з помідорами і перцем

Якщо говорити конкретно про це рецепті пирога з помідорами, то його принадність полягає в максимальній простоті смаку: свіжі, соковиті, ароматні скибочки томатів, кілька шматочків пікантного маринованого перцю, трохи бринзи і багато яєчно-вершковою начинки, схожою на щось середнє між заварним кремом і омлетом. Смак ніжний, дуже соковитий, а текстура тане і невагома. Шар тесту дуже тонкий, і після випічки тісто як ніби зливається з начинкою - ефект просто приголомшливий. А трохи суміші італійських трав додадуть цьому відкритому пирога з помідорами середземноморський колорит. Таку закуску не соромно і до святкового столу подати!

складові

  • 160 грамів борошна
  • 100 грамів холодного вершкового масла
  • 175 мл вершків жирністю 20%
  • 2 яйця плюс 1 жовток
  • 2 помідори
  • 30-50 грамів маринованого солодкого перцю
  • 100 грамів бринзи
  • 1 ст. ложка бальзамічного оцту
  • 1 ст. ложка рослинного масла
  • сіль, перець, суміш італійських трав - за смаком
  • зелень для подачі

Вихід готового продукту: 6 порцій

Рецепт відкритого пирога з помідорами і бринзою

В першу чергу необхідно приготувати тісто. Для цього холодне вершкове масло наріжте кубиками і відправте в чашу блендера разом з борошном і дрібкою солі. Для приготування рубленого тесту масло повинно бути якомога більш холодним, можна використовувати навіть заморожене масло.

Загрузка...

З'єднуємо борошно з маслом і сіллю

Подрібніть масло з борошном, поки маса не перетвориться в крихту. Потім по 1 столовій ложці додавайте холодну воду, поки крихта не збере в кулю.

Подрібнюємо, потроху додаємо воду

Ця куля загорніть в харчову плівку і відправте в морозильну камеру на 20 хвилин.

Тісто зібралося в кулю

Тепер підготуйте все для начинки. Яйця і жовток змішайте з вершками. Приправте невеликою кількістю солі і перцю.

Змішуємо яйця, жовток і вершки

Помідори наріжте тонкими кружечками (1-1,5 мм завтовшки).

нарізаємо помідори

Тісто розкачати в тонкий пласт за розміром вашої форми для випічки з урахуванням висоти бортів. Покладіть тісто в форму.

Розкачане тісто викладаємо у форму

Зріжте зайве тісто, щоб бортик був висотою в 3-3,5 см.

Вилийте на тісто яєчно-вершкову суміш.

Заливаємо яєчно-вершковою сумішшю

Зверху викладіть кружечки помідорів і шматочки маринованого перцю.

Викладаємо помідори і перець

Посипте верх пирога сухими травами, збризніть рослинним маслом і ароматним бальзамічним оцтом.

Посипаємо травами, скроплюємо маслом і бальзамічним оцтом

Надішліть пиріг в духовку, розігріту до 200 градусів, там він буде випікатися протягом 30 хвилин. Потім розкладіть невеликі шматочки бринзи на поверхні пирога і відправте його в духовку ще на 5-10 хвилин, збільшивши при цьому температуру до 220 градусів.

На майже готовий пиріг викладаємо бринзу

Подавати такий відкритий пиріг з помідорами можна як теплим, так і холодним - вибирайте на свій смак.

Відкритий пиріг з помідорами і бринзою

Радимо прочитати

Бутерброди з шинкою і помідорами
Смачні та ароматні бутерброди з шинкою і помідорами - ідеальне блюдо для будь-якого перекусу - денного або вечірнього. Однак пам'ятайте, що в них багато калорій, тому тим, хто дотримується дієти або
Відкритий пиріг з вишнею
Найчастіше найсмачніші страви ще й найпростіші, коли в їх основі не так багато інгредієнтів, але кожен з них - найсмачніший, найсвіжіший. Саме так виходять непоказні на вигляд, але незабутні за
Брускетта з помідорами
Брускетти стали особливо популярними в останні кілька років. За своєю суттю, Брускетта - це всім нам знайома грінки, оновлена ​​і наповнити новим життям завдяки сьогоднішньому інтересу до італійської
Кіш з цукіні і бринзою
З ніжними молодими цукіні можна приготувати багато цікавих і корисних страв, включаючи і несолодке випічку. Наприклад, дуже яскравим і незабутнім виходить киш - відкритий пиріг з рубленого тесту з

0 комментариев

X

Зарегистриваться
/Войти

На початок сторінки